• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2023

21:51

MATIĆ RASPRODAO DVE ARENE, A DOK SE SPEKULIŠE O TREĆOJ ARENI, PORUČUJE: To će biti naše večeri EMOCIJE I LJUBAVI!

Promo

Estrada

MATIĆ RASPRODAO DVE ARENE, A DOK SE SPEKULIŠE O TREĆOJ ARENI, PORUČUJE: To će biti naše večeri EMOCIJE I LJUBAVI!

Podeli vest

Sve je spremno za dve spektakularne večeri.

Muzička zvezda Saša Matić nekoliko dana pre dve koncerta u beogradskoj “Štark” Areni može da se pohvali da su sve karte rasprodate. Veliko interesovanje vlada za treći koncert u Areni, ali za sada iz Matićevog tima niko ne potvrđuje, ali ni demantuje da će možda ipak doći do realizacije trećeg koncerta u najvećoj dvorani u zemlji.

Bilo kako bilo, skoro 40.000 ljudi uživaće u dve koncerte večeri Matića, a interesovanje i dalje ne prestaje. Naime, za koncerte koji će se održati 8 i 9.marta nije ostala ni jedna karta, a publika sa nestrpljenjem isčekuje momenat kada će uživati u čuvenim hitovima popularnog pevača.

- Mislim da ću 20. godina karijere proslaviti na najbolji mogući način. Radujem me informacija da su sve karte rasprodate, a posebno da je prva Arena prodata munjevitom brzinom. Ono što svima vama sa kojima se budem družio u ta dva dana mogu da obećam, jeste da će biti mnogo emocije, dobre zabave i da će te sigurno svi uživati u naših nekoliko sati. Koncetrti me iskreno raduju i sa nestrpljenjem isčekujem trenutka da se pojavim na bini - izjavio je Saša za beogradske medije.

Foto: Promo

Oba koncerta biće organizovani od strane Kamarad produkcije, a organizatori su vodili računa o svakom detalji. Inače, Saša će večeras održati koncert u Kraljevu, gde ga će zajedno sa njim pevati preko pet hiljada ljudi.Pored toga, Saša će nastupiti na Music Weeku na Kopaoniku koji se održava 10.marta na Kopaoniku, a već 11.marta će se družiti sa publikom u Beču, gde je čitav koncert već rasprodat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija