• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

03.03.2023

16:45

NADOBUDNA JE, GRUBA I NADRNDANA! Komšije Snežane Đurišić  oplele, evo šta kažu o aferi "Mito"!

printscreen

Estrada

NADOBUDNA JE, GRUBA I NADRNDANA! Komšije Snežane Đurišić oplele, evo šta kažu o aferi "Mito"!

Podeli vest

Već danima se ne smiruje priča koju je plasirao takmičar “Zvezda Granda” Dušan Vukadinović da je njegovoj majci Snežana Đurišić, koja mu je bila mentorka, tražila novac kako bi prošao dalje.

Komšije iz kraja u kojem Snežana živi, dale su svoje mišljnje povodom pevačice i sutuacije u kojoj se našla kada je nedavno takmičar "Zvezda Granda" optužio za mito. 

- Snežana je uvek držala do sebe, nikada nije dozvoljavala da je neko smara pitanjima i konstatacijama kada je sretne na ulici. Jasno je davala do znanja da žuri, ume da bude otresita i gruba ali mislim da je pravična. Ako treba da izaberem stranu u toje priči oko mita, ja sam zaista na Snežaninoj iako nemam lepo iskustvo sa njom kada je njen karakter u pitanju. Bez obzira ne sve ne mislim da je tako postupila i tražila novac - kaže Željko koji živi u blizini Snežaninog doma u Beogradu.

Gospođe koje su bile u šetnji rado su pričale o Snežani.

- Viđamo je kako ne, i sa dečkom Vanjom. Teško joj je pala smrt supruga i dugo je bila tužna i zatvorena posle toga, drago nam je što sada ima pored sebe doktora. Malopre smo baš komentarisale priču oko to kandidata i nije nam jasno. Zašto bi Snežana koja zarađujemo hiljade evra se blamirala za 200? Tu nešto ne štima, da je htela novac, sigurno bi tražila više. Taj mali hoće popularnost preko nje, smatraju ove dame.

Foto: ATA Images, printscreen

Dušan Vukadinović je optužio Snežanu za mito

U obližnjoj prodavnici kažu da retko viđaju Snežanu ali da se pristojno javi kada uđe.

- Nije ona jedna od onih nasmejanih i ljubaznih javnih ličnosti. Prilično je ozbiljna, ali se pristojno javi. Mislim da je to njen stav da joj ljudi ne bi prilazili. Često je nadrndana, što bi mladi rekli, ali mislim da nije reketaš kako ovaj mali hoće da je predstavi. Verujem da ako neko uzima novac od takmičara to rade neke krupnije zverke, a ne članovi žirija - kaže ovaj radnik.

Priču oko Snežane i takmičara ispratile su i mlađe generacije.

- Danas sve morate platiti i sve ima cenu. Pevači troše svoje vreme na kandidate i ako je tačno da nemaju honorar od Granda onda je normalno da im neko plati to što svoje iskustvo dele. Ja sam ekonomista u jednoj osiguravajućoj kući i meni su debelo naplatili obuku za poziciju u njihovoj firmi. Zbog toga je meni vrlo lako da pomislim da čitava priča ima smisla, kaže devojka Ana. Razgovarali smo sa još nekolicinom komšija koji su sličnog mišljenja, ni tamo, ni ovamo. Misle da priča može biti tačna, ali da suma novca dovodi u pitanje sve što je izgovoreno. Mnogi misle da se nijedan pevač ne bi blamirao za sumu koja nije ni prineti njihovoj zaradi.

Snašle su je mnoge tuge, pa nije posrnula

Gospodin Đorđe koji kaže da se poznavao sa Snežaninim pokojnim suprugom brani pevačicu.

- Svašta je nju snašlo u životu. Ostala je bez muža. Sin već i sami znate šta je sve radio i kakve joj je probleme pravio pa nije posrnula da uzima novac i traži na sve strane. Ne mogu da garantujem ni za sebe, ali verujem da je ona pogrešno shvaćena od strane te majke takmičara ili se to nije dogodilo - kaže on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neca

pre 1 godinu

He he he, pa oni ne placaju porez drzavi srbiji - nece li da uzimaju mito - smesnooo?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija