• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2023

14:02

CRNI LUK NIJE UBO TON, NIKO GA SE NEĆE SEĆATI! Karleuša prozvala LGBT zajednicu i "beli žiri": Ono je bila BRUTALNA diskriminacija!

printscreen

Estrada

CRNI LUK NIJE UBO TON, NIKO GA SE NEĆE SEĆATI! Karleuša prozvala LGBT zajednicu i "beli žiri": Ono je bila BRUTALNA diskriminacija!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša je na društvenoj mreži Instagram izrazila svoje nezadovoljstvo pobednikom i pesmom koja će Srbiju predstavljati na "Evrovizija".

Karleuša je juče, pre početka takmičenja, priznala da joj je Zejna jedan od favorita, a mnoge je začudilo što nastup Luk Bleka nije ni pomenula.

Foto: instagram/Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, pevačica

Sada, kada je Luk pobedio, dok su Zejna i Džipsi ostvarili mnogo lošiji rezultat, Jelena se oglasila i bez dlake na jeziku oplela po pobedniku, pesmi, LGBT zajednici, rasnoj diskriminaciji i favorizovanju belih pevača od strane "belog žirija".

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Jelene Karleuše

- Zejna je sinoć morala da pobedi! Zašto? Pa kako "zašto"? Za početak je bila najbolji pevač na takmičenju.

Crni Luk koji je pobedio nije ubo ton u du*e. (Fini dečko, nije kriv, ali ga se niko neće sećati za dva meseca. Tačka. Sorry, not sorry. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu, pa da mora da se pazi na njihova osećanja. Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko.).

Dalje, jedina prava evrovizijska pesma je bila upravo od Zejne, jer ulazi u kategoriju "world music". Crni Luk je na silu pokušao da bude trip art i da strancima proda njihovu foru, a sve ukupno je bilo samo jeftini krindž pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima, jer će oni uvek biti bolji u tome od nas, jer su u toj muzici prirodni i bolji. Sem ako nisi talentovan kao Džipsi, a Crni Luk nije. Da se razumemo, ja volim crni luk, ali ne u voćnom miksu.

Jedna poruka i za LGBT zajednicu koja je hajpovala Crnog Luka sinoć... Tako ste hajpovali i Harikejn pretprošle godine, pa je bilo šta.

Za kraj, neću da dolivam ulje na vatru, ali ipak hoću. White supremacy mora da prestane. Džipsi i Zejna imaju sva prava da kažu da je ono sinoć bila brutalna diskriminacija od strane belog žirija. I jeste. Jeste i tačka!

Ali ako im je za utehu, pred Zejnom i Džipsijem je velika karijera. Dečko je sebe nazvao Džipsi. Bum! U glavu! Hrabro! Otvoreno! Zejna je Zejna bre! Usred Beograda. Osoba koja konačno u ime svih Roma diže glas i kaže da su je maltretirali u školi, u poslu i životu i da neće da trpi. I zašto bi? - napisala je Jelena u svojoj objavi na Instagramu.

Zejna - moralna pobednica!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amadeus

pre 1 godinu

1. Gledali smo apsolutno najgori izbor u predhodnih, 20 godina... 2. SLušali smo u čudu potpuno bezvezne pesme koje pored harmonskog, melodijskog, stilskog, konceptualnog i vizuelnog besmisla krasi nerazumevanje teksta i ogromnim broj skaradnih falševa u izvođenju 3. :"Sklepani" voditelji su se predali improvizaciji "ondfejsondplejs" tako da su ovaj istorijski blam sveli na "prenemaganje tj.mučenje" sa razdraganim amaterima.... 4. Žiri?!? (ko, zašto, čemu) je bio neodvojivi deo sveukupno viđenog jada. 5. Sve zasluge za ovu nestvarnu bruku koja obiluje AMATERIZMOM tj. DILETANTIZMOM pripadaju ljudima iz "vragolasnskog" RTS-a,koji su bili zaduženi za kampanju i konačni izbor izvođača, na čelu sa gl.urednicom, producentom i čitavom redakcijom zabavnog??? programa (bio je podvig nafatati tj. okupiti ovoliki broj čudaka, pedera, travestita, netalentovanih amatera na jednom mestu)... Bravo kreteni za otaljavanje i brukanje!!!Za bolje i nismo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17