• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2023

10:34

BILA JE POD KOLIMA I VUKLA ZADNJE NOGE! Dušica Jakovljević je zbog nesreće morala da se povuče sa malih ekrana!

printscreen

Estrada

BILA JE POD KOLIMA I VUKLA ZADNJE NOGE! Dušica Jakovljević je zbog nesreće morala da se povuče sa malih ekrana!

Podeli vest

Pre tačno tri godine, voditeljka Dušica Jakovljević umalo nije ostala bez voljenog člana porodice, psa Done.

Poznato TV lice tada je prošlo kroz pravu, kada je njenog kućnog ljubimca, nasred ulice, ispred zgrade u kojoj živi, pregazio vozač automobila.

Dušičin pas tom prilikom zadobio je teške telesne povrede, a voditeljka ga je brže-bolje odvela kod najboljeg veterinara, koji je učinio sve da spasi Donu i ublaži joj povrede.

Jakovljevićeva je bila van sebe zbog svega što se desilo njenoj Doni. Toliko da je čak bila prinuđena da otkaže unapred planirano druženje sa gledaocima TV Pink u emisiji "Zadruga - Narod pita".

- Znam koliko volite Donu... Danas se ne družimo u "Narod pita" jer je Donu udario auto i slomila je kuk i butnu kost... Volim vas sve, borac je ovo mali - obavestila je Dušica tada.

Poznata voditeljka juče je objavila snimak svog ljubimca, tri godine nakon nesreće.

- Pitali ste gde je mala slatka Dona, koju je onomad pregazio auto. Neustrašiva, kojoj je 6 meseci bio slomljen kuk i butna kost. Danas je jedan od najjačih buldoga i obožava gume - istakla je Dušica na društvenoj mreži Instagramu uz snimak svog ljubimca.

Foto: printscreen

Podsetimo, vest o nesreći psa voditeljke "Zadruge" bio je danima tema zbog nemilosrdnog postupanja vozača koji je izazvao čitavi nemili događaj.

- Prvi snimak - pas istrčava na ulicu. Drugi snimak - na početku je pas koji je već pod kolima, vozač kotrlja psa, Dona ispada posle 20 metara, vuče zadnje noge i pada. Anđela sve vreme vrišti za njima - poručila je Dušica Jakovljević uz video zapise svega što se desilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija