• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2023

16:20

RADA MANOJLOVIĆ O POVLAČENJU SA ESTRADE: Prepustiću njima da govore umesto mene!

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ O POVLAČENJU SA ESTRADE: Prepustiću njima da govore umesto mene!

Podeli vest

Pevačica Radmila Manojlović oglasila se na svom Instagram profilu povodom napuštanja estrade.

U poslednjih mesec dana, Rada Manojlović donela je nekoliko važnih životih odluka koje utiču i na njenu karijeru. Nakon što je otpustila svog menadžera i na njegovo mesto angažovala svoju rođenu sestru Mariju, odlučila je da se posveti kupovini stana jer još uvek živi kao podstanar.

U medijima je kao bomba odjeknula vest da će se i povući sa estrade, s obzirom da je istakla kako joj medijska ilegala prija, što je uzburkalo njene fanove zbog čega se javno oglasila i razjlasnila svoju prethodnu izjavu.

– Samo da razjasnimo neke novinske natpise, ne povlačim se sa estrade (to ni mrtva), taman posla. Nastupa imam i previše, samo se povlačim iz medija (kao da me je do sada pa i bilo). U jednu vrstu medijske ilegale zato što nove pesme moraju da dođu na velika vrata, i zato ću njima prepustiti da govore umesto mene– jasna je bila Rada u objavi na svom Instagramu.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija