• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

07.03.2023

08:32

VESNA ZMIJANAC U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU?! Uz pevačicu porodica, otkazani svi nastupi!

Estrada

VESNA ZMIJANAC U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU?! Uz pevačicu porodica, otkazani svi nastupi!

Podeli vest

Čuvenoj pevačici Vesni Zmijanac pogoršalo se zdravstveno stanje.

Izvor blizak pevačici otkrio je da bi ona već sutra trebalo da sazna da li će ići na operaciju.

- Vesni nije dobro, ne može da dođe sebi. Ima veoma visok pritisak, gornji ide do čak 250. Otkazala je sve nastupe u narednom periodu, bila je prinuđena da to učini. Najbliži su uz nju sada, trude se da joj maksimalno olakšaju sve, koliko mogu - navodi sagovornik o pevačici, pa dodaje:

- Još uvek je kod kuće, a sutra ujutru ide na pregled. Tad bi trebalo da sazna da li je potrebna operacija i, ukoliko jeste, kad bi joj bila zakazana.

Foto: Public

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac je, podsetimo, otvoreno pričala kako vodi borbu sa štitastom žlezdom.

- Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima - kazala je jednom prilikom.

- Uradila sam hormone štitne žlezde. Međutim, ona počne da pravi problem sa promenom vremena - kazala je Vesna Zmijanac.

- Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks. Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola - dodala je bila za "Naše novine", pa istakla:

- Redovno posećujem lekara i kontrolišem rad štitnjače. Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pier

pre 1 godinu

ma šta kažeš, klimaks u 67 godina??? WOOOOOOOOOOOOW Ma nije to nego pubertet.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija