• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

07.03.2023

10:45

POGINUO PEVAČ ZVEZDA GRANDA! Kolima udario u zaštitnu ogradu

printscreen

Estrada

POGINUO PEVAČ ZVEZDA GRANDA! Kolima udario u zaštitnu ogradu

Podeli vest

Pevač Nemanja Vuković (22) poginuo je sinoć na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje gde je došlo do stravične nesreće.

Pevač je sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu, a on je, kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naleteo autobus koji se kretao iz suprotnog smera.

- Neposredno pre jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke " volksvagen" dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučaje.

Foto: printscreen

 

N.V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je hteo da pređe na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju.

Foto: printscreen

 

Nemanja je iz Foče, takmičio se u ''Zvezdama Granda'' sa 18 godina, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija