• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. M - T. M.

08.03.2023

07:00

PETOŠEVIĆ ŠUTNUO IVU GRGURIĆ! Starleta i biznismen raskinuli posle 9 meseci veze!

Instagram/printscreen

Estrada

PETOŠEVIĆ ŠUTNUO IVU GRGURIĆ! Starleta i biznismen raskinuli posle 9 meseci veze!

Podeli vest

Iva Grgurić i Nemanja Petošević raskinuli su posle devet meseci zabavljanja!

Kako saznaje Informer, biznismen nije mogao da podnese to što hrvatska starleta zbog posla često putuje u Dubai, pa ju je ostavio!

Foto: Printscreen/Instagram

Iva i Nemanja dok su bili u ljubavi...

- Iako je delovalo da imaju vezu kao iz bajke, istina je ipak drugačija. Iva i Nemanja su se u poslednje vreme svađali jer su često bili razdvojeni. Ona je stalno na relaciji Beograd-Dubai, jer razvija biznis sa ružama izlivenim od zlata. Njemu je smetalo što se više čuju telefonom nego što se viđaju, pa joj je poručio da tako više ne može - započinje priču izvor blizak paru.

Ivi je veoma teško su se rastali, jer je Nemanja bio njena najveća ljubav - kazao je izvor Informera

On dodaje da joj je Petošević postavio ultimatum, ali ona nije želela ni da čuje za to.
- Jedan dan je došao i rekao: "Ili nas dvoje ili tvoj posao". Nije mogla da veruje šta joj govori. U prvi mah je pobesnela, a onda se rastužila. Nije želela da raskida s njim, jer joj je on najveća ljubav u životu. Nikada nikog nije volela kao njega, pa joj je i sama pomisao na rastanak teško pala. Ali, sa druge strane, nije želela da pristane na njegove uslove, jer je znala da ako to uradi, ceo život će joj postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi da ostavi posao, jer želi da zarađuje, a ne da živi na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno! Istog trenutka se spakovala i u suzama napustila stan. Od tada se nisu čuli.
Iva je mislila da će se Nemanja predomisliti i da će se ipak pomiriti, ali kada je videla da ju je otpratio sa Instagrama i obrisao sve njihove zajedničke fotografije, i sama je to učinila.

Pozvali smo Ivu kako bi nam detaljnije ispričala o raskidu, ali do zaključenja broja nije se javljala na telefon, niti odgovarala na poruke.

Foto: printscreen

Odlučila da promeni izgled... Iva

Posle raskida
postala crnka

Iva je juče otputovala u Dubai, a pre nego što je otišla rešila je da promeni boju kose. Hrvatska starleta je posetila frizera i objasnila mu da želi veliku promenu na sebi. I uspela je u tome, jer je od plavuše postala crnka. Grgurićeva je na društvene mreže postavila fotografiju na kojoj pozira sa crnom bojom kose, a fanovi su joj poručili da savršeno izgleda. Međutim, bilo je i onih kojima je lepša sa svetlom kosom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

Ma koje ruže,koje zlato,koji Dubai,klosarka i ustaška ku......ina navikla na Arape kao i koracka , kakav petosevic , dečko očigledno nema ni iskustva ,a ni u glavi kad može da bude sa ovom dr ....inom . Fuujjjj koji glupi muškarci, manite se tih sponzorusa i SLJAMa.

el schabanny

pre 1 godinu

a a aha Iva razvija buisnies u Dubaiu.....sa pomocnici seika ....nas buisniesman Petosevic pokazao zdrav razum....

Nada

pre 1 godinu

"Biznis sa ruzama od zlata" - hahaha - a da nije mozda u pitanju prostitucija ili ? Kurvu vratiti u Hrvatsku odakle je i dosla i ne samo nju vec i ostale - ocistiti Srbiju od zla jer i sami imamo dovoljno !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija