• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2023

08:29

MIROSLAV ILIĆ DOBIO UNUKU?! Mirjanin sin Devin postao otac, stigla ćerka neobičnog imena!

printscreen

Estrada

MIROSLAV ILIĆ DOBIO UNUKU?! Mirjanin sin Devin postao otac, stigla ćerka neobičnog imena!

Podeli vest

Mirjana Antonović koja tvrdi da ima sina sa Miroslavom Ilićem, pre dva dana je objavila da su njih dvoje dobili unuku. Njihov sin Devin dobio je ćerku kojoj su njegova supruga i on dali neobično ime.

Mirjana je na društvenoj mreži Fejsbuk podelila lepe vesti o rođenju svoje unuke:

Foto: Foto Facebook

Mirjana i Džes

- Jedno divno iznenađenje za vas! Pogodite ko će biti tata? Devin i svi smo van sebe od sreće sto je Devin dobio ćerku. A ja sam dobila i snaju i unuku. Beba se zove Eva Madison a mama Džes. Ispod su neke slike dok smo mi žene tu vest i proslavile- napisala je Mirjana na svom profilu i pokazala svoju snaju dok je bila trudna. 

Mirjanin sin Devin nedavno je kupio veliku kuću na obali okeana, a ona se pohvalila fotografijama nove nekretnine. Takođe, Antonovićeva nikada nije krila koliko je ponosna na sina koji je postao lekar, a jednom prilikom je to i napisala kada je on diplomirao:

- Devin je konačno postao doktor anesteziolog. U tu čast, pošto su okupljanja u Americi zabranjena, u mojoj kući sam mu organizovala malu proslavu. Čestitke su stizale sa svih strana- napisala je tada Mirjana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bager

pre 1 godinu

Ako je taj njegov sin ,,,ja sam Nelson Mandela bele koze,,,Bolesnica nikako da se okane sulude ideje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija