• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

09.03.2023

11:26

DOKTOR MI JE IZVADIO ŠIPKU IZ DESNE RUKE! Kristina Radenković otkrila da je čeka DUGA rehabilitacija!

Zoran Sinko

Estrada

DOKTOR MI JE IZVADIO ŠIPKU IZ DESNE RUKE! Kristina Radenković otkrila da je čeka DUGA rehabilitacija!

Podeli vest

Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković nedavno je na zimovanju u Francuskoj doživela nezgodu i tom prilikom polomila obe ruke.

Kristina je hitno primljena na Institut za ortopediju Banjica, gde je i operisana odmah po dolasku u Srbiju. Ona je sada na svom Instagramu otkrila da joj je doktor izvadio šipku iz desne ruke i da kreće njen dalji oporavak.

- Jučerašnji dan je počeo loše i hvala vam svima na čestitkama na koje nisam stigla da odgovorim. Ali juče mi je dr Jovanović izvadio šipku iz desne ruke tako da je sa nošenjem medicinskih pomagala gotovo. Ono što ostaje za sada jeste titanijumska ploča u desnom zglobu, a ono što sledi je duga rehabilitacija. Neka mi ova slika sa longetom ostane kao uspomena na agoniju koju sam prošla i koju nadam se niko od vas nikada proći neće. Živi bili i pazite se! A ja sam sad Sia & Guetta, Titanium - napisala je ona.

 

Inače, Kristina je nedavno ispričala i kako je došlo do strašne nezgode.

Foto: Zoran Sinko

Kristina Radenković

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram priznati da je bilo i meni pošto do sada nikad nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu. Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija