• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

09.03.2023

12:30

SEVERINA UŽIVALA NA KONCERTU ANE NIKOLIĆ! Pevačica zapalila Zagreb!

Foto. Privatna arhiva

Estrada

SEVERINA UŽIVALA NA KONCERTU ANE NIKOLIĆ! Pevačica zapalila Zagreb!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić napravila je spektakl u jednom popularnom klubu u Zagrebu, gde će zbog velikog intresovanja njene publike, nastupati i večeras.

Atraktivnu brinetu brojni fanovi dočekali su sa velikim oduševljenem, a kada je zapevala svi su horski zapevali njene dobro poznate hitove.

Među prisutnima na njenom nastupu našla se pevačica Severina Vučković, kao i bivša učesnica rijalitija "Veliki brat", Soraja Sara Vučelić.

Ana Nikolić se obratila svojoj publici i istakla da joj je drago što u Zagrebu znaju sve njene pesme, te da ako zaboravi neki tekst neće biti problema. 

Foto: printscreen

 

- U Zagrebu nisam bila šest i po godina. Ali ovde mi je sjajna publika, znaju sve moje pesme, čak i da zaboravim neki tekst, oni će da nastve, tako da mi je ovde veoma lako da pevam. Ovde sam dočekana kao da sam u svom gradu - rekla je Ana.

Na društvenim mreži se pojavio snimak gde Severina đuska uz pesmu Ane Nikolić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija