• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2023

20:41

JOVANA JEREMIĆ TUŽI SAŠU VIDIĆA! Voditeljki prekipelo, kreator će svoje tvrdnje morati da dokaže na sudu!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

JOVANA JEREMIĆ TUŽI SAŠU VIDIĆA! Voditeljki prekipelo, kreator će svoje tvrdnje morati da dokaže na sudu!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da podnese tužbu protiv modnog kreatora Saše Vidića koji ju je nazvao "ludom".

Jovana nikada nije ostala dužna onom ko ju je potkačio, a bolje neće proći ni Saša koji će svoje reči morati da dokaže na sudu.

 

 

Naime, Vidić je, pored toga što je izneo mišljenje da Jeremićeva nema stila, izjavio da je voditeljka "luda".

Jovana će tražiti da Saša tvrdnje o njenom mentalnom zdravlju i dokaže, a u suprotnom će Vidić morati biti novčano kažnjen. 

Jeremićeva se oglasila na svom Instagram profilu i objavila skrinšot njenog dopisivanja sa advokatom. Voditeljka je otkrila da će kreatoru za dve nedelje biti uručena tužba, a onda mu se obratila:

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Jovane Jeremić

- Ako smo javne ličnosti nismo javni wc. Pozdrav od "lude" Jovane Jeremić!

Inače, Vidić nije bio nimalo blagonaklon prema Jovani u svojoj izjavi za "Svet". Saša je na pitanje da li bi stilizovao Jovanu Jeremić odgovorio da ona nema stila i da je, kako on kaže, poludela.

Foto: pink.rs

Saša Vidić, modni kreator

 

- Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu... Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem. Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
i ko dete je siroto uvek bilo

pre 1 godinu

tamo u selu su ga zvali BUVA pre nego što ga je Beograd prozvao BAJA ... MENI TREBA NEKI ''BAJA'' DA ME VINE U VISINE a onda je onaj mučenik bez kose jebe mu se ohladio jaja jeo besplatne pljeskavice video čak i Španiju TAKO VINU I NA SRED ULICE RAŠČEPIO DA JOJ SAMO NOGICE LITKAJU SIROTOJ ... ali nema to stida možeš se posrati po njoj ona će to doživeti kao da joj zavidiš ... tuga ... takav je odbrambeni mehanizam izgradila prilikom razdevičenja kamiondžija u osnovnoj školi s 13 ipo godina - u njenoj glavi je ona njih silovala i automatski dodaje 10 godina patološki lažov koji u sekundi sve okrene i sve slaže i kaže kod amidžija da je prvi put imala 23 IPO - ŠTA ĆE TI OVO ''IPO'' ??? sve je jasno luda kurvo i bolna besramna kučko I ZATO ONI DANAS VOZE ŠLEPERE A ONA JE DANAS JEDNA JOVANA JEREMIĆ BAJA GOSPOĐETINA ZVEZDETINA BUAHAHAAAAA BOLNA SPRDNJA ... uzgred koliko je sve slomljeno u njoj je potvrdila i udajom za ŽMIGLJU TO MU JE NADIMAK IZ PIROTA samo da bi se prezivala MILOŠEVIĆ pa će ona tu biti MIRA i poješće nas žive ... osvetiće nam se za sve za sav bol gnev i gnoj ... i sestra joj je bolna toliko da roditelji moraju da je zaključavaju ... i dete joj je bolno u onim horor haljinicama koje mu uporno oblači ovo priprosto namučeno seljače koje samo vergla i vesla svoju traumu BAJA PA BAJA A SLUŠALICU JOJ SPUŠTAJU PRETHODNO JE ISPSOVAJUĆI KO GOVEDO MRŠ LUDA KUČKO NEMOJ VIŠE NIKAD DA SI ME POZVALA U EMISIJU umesto da malo pogleda onog svog autističnog mačora što joj s 5 godina reč ne progovara već samo zavija ko mačak i neartikulisano u nedogled ponavlja ono što u tom trenutku registruje recimo pre je pred zgradom pinka pola sata siroto ponavljalo iznova i iznova PINK PINK PINK PINK PINK PINK uf uf uf nesreća nad nesrećama ...

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija