• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.03.2023

17:42

NAIŠLA SAM NA ĆUTLJIVOG SOCIOPATU! Kija opet oplela po Slobi: Ja sam najgore prošla!

Estrada

NAIŠLA SAM NA ĆUTLJIVOG SOCIOPATU! Kija opet oplela po Slobi: Ja sam najgore prošla!

Podeli vest

Kija Kockar, pobednica rijaliti šou programa "Zadruga 1" i pevačica, publici je postala poznata kada ju je tadašnji suprug Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani, a sada ga je nazvala sociopatom!

Kija je gostovala u emisiji u kojoj su tema bila istraživanja o tome na kakve tipove muškaraca žene najčešće padaju, a Kockareva se nadovezala i podelila iskustvo koje je ona doživela. Tom prilikom, iznela je teške optužbe na račun Slobe.

Foto: Printscreen

Kija Kockar, pevačica

- Ja sam bežala od muškaraca koji liče na mog oca. Bežala sam od toga pa sam naišla na ćutljivog sociopatu. Ja nisam imala taj "daddy issues". Sve žene u mojoj porodici su imale takvog muškarca u porodici. Kafana, švaleri, ja sam bežala od toga i onda sam shvatila da ipak treba da pogledam nekog ko liči na mog tatu. Bežala sam zaista od toga, i mislila sam da sam pronašla nešto drugačije, mislila sam da ću prekinuti to prokletstvo u porodici. Od svih sam najgore prošla - priznala je Kija u emisiji "Magazin In".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 1 godinu

Jedes 'ovna sada. Zavrsena prica, covek sad ima porodicu a gde si ti, ni na nebu ni na zemlji. Trazis kadar preko doticnog.

Zo Dj

pre 1 godinu

On ćutljivi sociopata? To je mnogo bolje nego ono što si ti radila.. imaš i kratkometražni pornić.. da ne detaljišem zbog cenzure ;)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija