• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.03.2023

20:57

VESNA ZAPLAKALA U EMISIJI UŽIVO! Pevačica se prisetila devedesetih, nije mogla da zadrži suze

printscreen

Estrada

VESNA ZAPLAKALA U EMISIJI UŽIVO! Pevačica se prisetila devedesetih, nije mogla da zadrži suze

Podeli vest

Vesna i Đole Đogani gostovali su prošle nedelje u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a popularni denseri nisu se nadali da će im biti pušten snimak star 30 godina, što ih je oboje raznežilo, a pevačicu i dovelo do suza.

Tokom emisije Đole se prisetio svojih početaka sa plesnom grupom „Đogani“, a kad im je voditelj pustio snimak iz ’90- tih, bračni par nije mogao da sakrije emocije.

- Devojka koja je sa mnom bila u Italiji postala je moja supruga. Slađa i ja postajemo jedan tim. Deci dok su mala treba usaditi disciplinu, zdrav način života, volju za učenjem i napretkom. U detinjstvu to počinje sa igrom i plesom, to nam je bila smernica kad smo otvorili plesnu školu. Svi koji uče decu i rade sa njima imaju odgovornost da im usade motivacione vrednosti, nešto što će ih pokrenuti da pronađu sebe i kasnije uživaju u odabiru životnog zanimanja. Znao sam da imam uticaj i da svojim radom mogu da utičem na njihovom razvoj. To je bio pravi put. Mnogi pamte to vreme sa setom i kad me sretnu kažu da im je to bio jedan od najlepših perioda u životu. To mi je najveća nagrada. Bio sam ponosan jer su ta deca prve korake naučila u mojoj plesnoj školi – ispričao je Đole u dokumentarcu koji je prikazan u emisiji, što je kod oboje izazvalo lavinu emocija.

I dok je Đogani bio ponosan na uspeh koji je postigao, Vesna je priznala da joj ovi snimci uvek bude tugu.

- Meni je uvek teško da gledam te snimke, to su sve moje drugarice i kad se šetam gradom i kad ih sretnem, kažu mi ‘To nam je bio najlepši period života, ti tinejdžerski dani kad smo plesali kod vas’, a meni, ah, katastrofa - rekla je Vesna sa suzama u očima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija