• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

12.03.2023

09:53

U RODITELJSTVU SAM SAMA, DECI NE GOVORIM O NJIHOVIM OČEVIMA! Nataša Bekvalac prvi put javno kazala šta misli o Dači i Luki, a otkrila i kakav odnos ima sa ćerkama! (VIDEO)

printscreen

Estrada

U RODITELJSTVU SAM SAMA, DECI NE GOVORIM O NJIHOVIM OČEVIMA! Nataša Bekvalac prvi put javno kazala šta misli o Dači i Luki, a otkrila i kakav odnos ima sa ćerkama! (VIDEO)

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora već godinama, Nataša Bekvalac, poznata je i po turbulencijama u privatnom životu, a sada je javno priznala da je i samohrana majka koja ćerkama Hani i Katji ne govori o njihovim očevima.

Nataša je sinoć održala spektakularan nastup u Trebinju, gradu sunca, gde je novinarima otvoreno odgovarala na pitanja i tom prilikom priznala da se kao lavica bori i u poslu, ali i na privatnom planu. Bekvalčeva često objavljuje snimke sa svojim ćerkama i priznaje da uživa u njihovom odgajanju, ali da je u tome sama:

Foto: Foto Dragan Gajić Gaja

Nataša Bekvalac

- Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muskarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored. 

Ipak, Nataša tvrdi da joj nije lako da bude samohrani roditelj:
- Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali  vidim i njihove očeve- iskrena je Nataša koja priznaje da poprilično kontroliše ćerku:

Foto: HIT dodatak/informer

Sama ih odgaja... Nataša sa ćerkama Hanom i Katjom...

- Hana mi nikada ne kaže u lice da je smaram, ali kada prisluškujem njene telefonske razgovore, kaže to drugaricama. 

Nataša iza sebe ima tri braka, ali sa Danilom Ikodinovićem i Lukom Lazukićem ima ćerke, međutim o njima ne govori pred svojom decom:

- Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovu zato što nemam preterano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam- tvrdi Bekvalčeva koja je nedavno i mlađoj ćerki proslavila peti rođendan, a posebno ju je dirnula pažnja Hane prema Katji:

- Kada sam pročitala poruku koju je Hana napisala za Katjin rođendan, bukvalno sam se razmazala. Emotivno me je rasturila. Teške situacije nas naprave mudrijim i zrelijim, a nas tri smo baš imale teške godine. Protutnjale smo kroz jako težak period i iz tog perioda smo izašle kao pobednice. Od obe sam naučila mnogo i znam da su mi date da mi naučile životu- kazala je pevačica koja je otkrila koja je njena čarobna kombinacija za uspeh:

Foto: Foto Dragan Gajić Gaja

I hrabra i luda... Nataša

- Moja čarobna kombinacija je da sam i hrabra i luda. Luda sam po rođenju, a hrabra po čuvenju- kroz smeh je izjavila Nataša koja na neka pitanja nije mogla da odgovori, pa nije želela da otrkriva da li je Katja upoznala polubrata po ocu:

- Iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću govoriti o tako privatnim stvarima. Verujem da ni ljude ne zanimaju takve pikantrije- kratko je kazala Nataša i dodala da sa starijom ćerkom ne mora da razgovara o prošlosti, jer su je zajedno prošle:

- Sa Hanom ne pričam o svojim bivšim brakovima jer je ona bila tu. Proživela je sa mnom sve to. Nas dve smo nerazdvojiva celina- ističe Bekvlačeva koja je priznala da su i njena ćerka i ona išle na terapiju nakon svega što su preživele:

- Sve što smo prošle bilo je teško, ali smo išle na psihoterapiju. Nekada loš brak koji traje godinama može da ostavi veće posledice nego razvod koji je bio bez povišenog tona, ili se taj povišen ton nije čuo pred decom. Čula sam ga ja, ja sam to doživela. Mislim da sam učinila najbolju stvar kad sam se razvela. Uradila sam to zbog dece- priznala je ona.

Iako deluje opušteno, Nataša ipak tvrdi da je veoma stroga majka:

- Ja sam ekstremna kada je vaspitanje dece u pitanju. Malo sam u poslednje vreme popustila zato što je ekstremna razlika između onog što se poštuje u našoj porodici i kako ih ja odgajam, pa moram da nađem kompromis i balans jer ne mogu da ih izopštim potpuno od okoline. Mislim da Hana radi sve što je u granicama normale ili ja kao svaki roditelj ne znam baš sve što ona radi. Klinci danas imaju toliko lažnih profila, imamo i mi, a zamislite koliko imaju oni- istakla je nataša, a onda s eispravila i dodala da ona ipak nema lažne profile:

- Ja konkretno nemam lažan profil, ali imaju moje drugarice. Kad hoću da vidim nešto, uđem na te njihove profile. Želim da vidim ono što žele da vide sve druge žene. Svaka žena uhodi muškarce, ali ne i ja- dodala je.

Foto: Foto Dragan Gajić Gaja

Uvek duhovita... Nataša

Nataša je novinarima priznala i nešto neverovatno, što je sve nasmejalo:

- Jednom sam otvorila Tinder. Šalili smo se kad smo u Makedoniji imali nekoliko nastupa. Videla sam da to moji dečaci iz benda rade, pa sam otvorila i ja. Tamo sam zatekla svašta, ali su me brzo izbacili. Mečovala sam se sa jako puno njih, ali su me ukinuli- kazala je ona i na pitanje da li nju neko kontroliše, Bekvalčeva je ponovo bila duhovita:

- Moje ludilo niko ne kontroliše zato sam ne lečena- nasmejala je sve pevačica, a onda istakla da ima jednu dobru stranu,a  to je da uopšte nije ljubomorna u emotivnim odnosima:
- Nisam uopšte ljubomorna u vezama. Na tom samopouzdanju sam radila godinama.

Pevačica se nedavno vratila iz pariza, ali tvrdi da u gradu ljubavi ipak nije našla čoveka svog života:

- Sigurno, pogotovo zato što sam bila da tri tinejdžerke. Podetinjila sam sa njima totalno. Moj ljubavni život je bukvalno mrtvo more. Volela bih da vam se pohvalim da se nešto promenilo, ali nažalost ništa- iskreno je kazala Nataša koja tvrdi da je poslednjih godina u posebnoj fazi: 
- Mislim da ima sjajnih muškaraca zaista, ali sam ja već pet godina u jednoj fazi rasta i gde mnogo poštujem sebe. 

Nataša za informer tvrdi da udvarače nema, ali priznaje da bi znala kako bi reagovala i da se pojave:
- Nema ih. Davno je to bilo. Ali mislim da bih se snašla kada bi se to desilo- samouvereno je kazala Bekvalčeva koja kaže da se udvara signalima: 
- Ja sam vrlo suptilna kada je to u pitanju. Muškarac kome ja dam signale, mora da bude hipersenzitivan da bi me skapirao. Nemam više nikakva očekivanja, zapravo, meni muškarac više i ne treba. Možda sam zato relaksirana po tom pitanju. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PLAČEM MNOGO, OTAC MOJE DECE SE NE OGLAŠAVA I NE VIĐA IH! Tanja Savić otvorila dušu za medije i pričala o sinovima koje je menjala iz korena kada ih je vratila u Beograd!
Estrada

PLAČEM MNOGO, OTAC MOJE DECE SE NE OGLAŠAVA I NE VIĐA IH! Tanja Savić otvorila dušu za medije i pričala o sinovima koje je menjala iz korena kada ih je vratila u Beograd!

Tanja Savić otvorila je dušu za medije i priznala sve što je tišti, pa i činjenica da se njen bivši suprug Dušan Jovančević više ne javlja njihovim sinovima Makismu i Đorđu. Savićeva koja je sinoć nastupila u Trebinju, gradu sunca, govorila je o svojoj karijeri i činjenici da sledeće godine slavi 20 godina postojanja na estradi, ali i o životnim problemima

11.03.2023

12:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17