• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.03.2023

20:11

INDIJCI ZABRANILI DARI DA UZME NJIHOVU MUZIKU ZA "KOKU"! Evo kako je trebalo da zvuči pevačicin NOVI HIT!

ATAIMAGES

Estrada

INDIJCI ZABRANILI DARI DA UZME NJIHOVU MUZIKU ZA "KOKU"! Evo kako je trebalo da zvuči pevačicin NOVI HIT!

Podeli vest

Pesma "Koka roka", koju je Dara Bubamara objavila pre nekoliko nedelja, trebalo je da zvuči kao veliki indijski hit "Koka".

Naime, prvobitna namera tekstopisca pomenute pesme, Milana Laće Radulovića, bila je da stihovi "Koka roka" idu uz melodiju indijskog hita "Koka", koji izvode Kandani Šafakana, Sonakši Sinha, Badšah, Varun S., Tanišk B., Jasbir Jasi i Dvani B., a na Jutjubu ta pesma broji 200 miliona pregleda.

Foto: ATAIMAGES

Dara Bubamara, pevačica

Laća i Dara su tražili dozvolu za obradu pesme od indijske produkcije koja polaže prava na ovaj svetski hit, ali usledio je hladan tuš!

 

- Kad se traži dozvola, u tom slučaju strani kompozitori proveravaju ko je pevač koji želi da obradi njihovu pesmu i obično retko kad odluče da odbiju zahtev. Kad su videli Darin rad na Jutjubu i stil muzike kojim se ona bavi, Indijcima se to nije svidelo, jer su smatrali da Bubamara ne može dobro da iznese njihovu melodiju, i odbili su je - govori izvor za Kurir i dodaje:

Foto: Novak Đurović

Dara Bubamara, pevačica

- Laća i Dara su bili baš ljuti zbog toga, ali nisu hteli da odustanu. Pozvali su Dejana Kostića i on im je uradio muziku i aranžman za tekst, pa sad to zvuči dosta drugačije nego što je prvobitno bilo planirano.

Na Jutjubu se može pronaći pevačicina izjava od prošle godine, kad je rekla da krajem leta 2022. očekuje izlazak novog singla. Tom prilikom je izjavila i da čekaju dozvolu za obradu.

- Nova pesma će biti u septembru, čekamo prava od jedne indijske kuće. Nećete verovati šta sam snimila (smeh). Pesma je totalno ludilo, mnogo je luda i dvosmislena. Laća radi tekst. Oni koji su čuli rekli su mi: "Jao, pa šta će ljudi reći?!", a ja kažem: "Ne, ne, samo ti to daj!" Volim rizik - pohvalila se Dara tada.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija