• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.03.2023

17:19

HAOS U EMISIJI! JE L' OVO NEKI SKEČ ILI ME PROVOCIRAŠ?! Uroš Ćertić razbio flašu pa nasrnuo sa staklom na Milana Kalinića! (VIDEO)

printscreen

Estrada

HAOS U EMISIJI! JE L' OVO NEKI SKEČ ILI ME PROVOCIRAŠ?! Uroš Ćertić razbio flašu pa nasrnuo sa staklom na Milana Kalinića! (VIDEO)

Podeli vest

Kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić jednom prilikom je bio gost u emisiji kod Milana Kalinića u kojoj se dogodila veoma neprijatna situacija.

Naime, na društvenoj mreži Tik-tok pojavio se video snimak iz emisije, u kome Uroš razbija staklenu flašu i parčetom stakla nasrće na Milana Kalinića

On je prvenstveno mirno vodio konverzaciju sa voditeljem, ali je kako se čini Milan u jednom trenutku postavio pitanje koje nije bilo prijatno Ćertićevim ušima. 

Kalinić ga je provocirao nešto za devojku, da bi mu Uroš pre nego će se dogoditi neprijatna i nimalo naivna situacija postavio upitno pitanje: Je l' ti ovo neki skeč ili me provociraš? 

Foto: printscreen

Uroš je tada skočio sa stolice, dohvatio staklenu flašu koja se nalazila na stolu, razbio je i krenuo ka Kaliniću. 

Milan se u prvi mah zbunio i pokušao da ga smiri situaciju koja je pretila da bude pogubna po njega. 

U video prilogu ispod teksta pogledajte kako je sve izgledalo: 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija