• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.03.2023

17:38

PALO POMIRENJE!? Jelena Karleuša i Ana Nikolić se zapratile na društvenim mrežama, pevačice zakopale ratne sekire!

printscreen

Estrada

PALO POMIRENJE!? Jelena Karleuša i Ana Nikolić se zapratile na društvenim mrežama, pevačice zakopale ratne sekire!

Podeli vest

Pevačice Jelena Karleuša i Ana Nikolić danima su vodile rat koji se po svemu sudeći završio sklopljenim primirjem.

Jelena i Ana su jedna drugu počastile sočnim uvredama da bi se danas zapratile na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/instagram

Karleuša prati Anu Nikolić

A čim su prijateljice na društvenim mrežama to znači da su regulisale nesuglasice koje su imale.

- Gospođa "vaginini monolozi" neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj - napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

- P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti... Ajde, sjaši više!

I JK je umela dobro da je potkači.

Foto: Printscreen/instagram

Ana prati Karleušu na Instagramu...

- Ana, saberi se. Saberi se ženo!!! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah!! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima - započela je Karleuša objavu i dodala:

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša, pevačica

- Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise "pijANA" i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti Nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam.

Jelena je u jednom trenutku i zapretila.

- Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikoloskom stanju? Ne želis. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje. Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave - napisala je JK i dodala:

Foto: ATA Images

Ana Nikolić, pevačica

 

- Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćes ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da ce učiniti sve da se ona stara Ana vrati... Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotovila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam ljudsku potrebu. Inače bih bila "malo" grublja... Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija