• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello/Informer

14.03.2023

21:40

BOG JE IMAO TAKAV PLAN! Sergej Ćetković sa suprugom doneo važnu odluku po pitanju bioloških roditelja svojih ćerki!

Novak Đurović

Estrada

BOG JE IMAO TAKAV PLAN! Sergej Ćetković sa suprugom doneo važnu odluku po pitanju bioloških roditelja svojih ćerki!

Podeli vest

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina, dobro je poznato, imaju dve ćerke Lolu i Milu.

Nije tajna da su supružnici devojčice usvojili neposredno nakon što su se rodile. Lola je u njihov dom stigla 2010, a dve godine kasnije pridružila im se i četvoromesečna Mila. 

− Lola je bila predivna, mirna beba, samo se smejala. Njen dolazak pamtim kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Nije bilo straha, odmah smo se uklopili kao da smo oduvek bili zajedno. Mila je bila jako nemirna kao beba. I sada u šali kažem: da je Mila bila prva, ne bismo poželeli drugo dete – prisetila se Kristina prvih dana roditeljstva.

Sergej i njegova supruga od svojih naslednica nikada nisu krili da su usvojene. Stalno su im govorili da su ih oni „rodili iz srca”. Pevač je jednom prilikom istakao da ako budu želele u svakom momentu mogu upoznati svoje biološke roditelje. 

Foto: Novak Đurović

Sergej sa suprugom

Njih dve odavno znaju da su usvojene i to je ono najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo ni pomislili da im sakrijemo nešto. One sve znaju i ako budu želele da upoznaju svoje biološke roditelje, uradićemo sve što je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga jer im niko ne može biti više majka i otac od nas dvoje, bez obzira na to što ih nismo rodili – jasan je bio Sergej, koji ima samo jednu poruku.

Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija