• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer/D. I.

15.03.2023

08:47

MAKRO ŠIPKOM PREBIO DRUGARICU TIJANE AJFON! Skinuo je golu i tukao na terasi dok nije došla policija, a pre toga ucenjivao snimkom!

printscreen

Estrada

MAKRO ŠIPKOM PREBIO DRUGARICU TIJANE AJFON! Skinuo je golu i tukao na terasi dok nije došla policija, a pre toga ucenjivao snimkom!

Podeli vest

M. K. (39) koju je pre nekoliko dana golu na terasi stana tukao Petar R. (46), navodno je, drugarica Tijane Maksimović, koja je poznata kao Tijana Ajfon.

Petar je, navodno, mesecima pre toga ucenjivao kompromitujućim snimcima M. K. da bi je naterao da radi za njega kao prostitutka.

Foto: printscreen

Muškarac na terasi tukao nesrećnu ženu...

Kako jen otkrio izvor, osumnjičeni je makro, koji je ženu mesecima ucenjivao kompromitujućim video-snimcima kako bi je naterao da radi za njega kao prostitutka.

On ju je, navodno, najpre skinuo golu, a potom je izveo na terasu i tukao je šipkom naočigled brojnih komšija, koji su snimili brutalno nasilje, a potom pozvali policiju.  

Nasilnik robijao zbog ubistva

Petar P. je, prema pisanju medija, nebrojeno puta ulazio u sukob sa zakonom.

- On je do sada nekoliko puta osuđivan zbog krivičnih dela s elementima nasilja, ali i jednom za ubistvo - objašnjava naš sagovornik.

Po hapšenju, osumnjičeni je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

- Pre svega želim da kažem da sam ja na terapiji odvikavanja od alkohola, počev od 14. 11. 2022. godine, kada sam pod kožu primio blokator. Dejstvo tog blokatora je trebalo da traje šest meseci. Međutim, ja sam to prekršio i napio se na dan kada sam otišao u stan kod svoje devojke M. K. S njom sam u vezi oko dve godine, s tim što smo je prekidali, a povremeno sam i živeo s njom u njenom stanu - rekao je osumnjičeni.

Foto: Srpski Telegraf/Vlada Lukić

Tijana Ajfon

Nudile seks za 500 evra

Kako su mediji ranije pisali, Tijana Maksimović je u maju 2020. navodno podsticala dve Beograđanke da otputuju u Bijeljinu kako bi na privatnoj zabavi pružale seksualne usluge za 500 evra.

Kada je Maskimovićeva izašla iz pritvora, izjavila je da bila reč o „najobičnijoj zabavi“.

- To je proslava. Kao što ti možeš da odeš na proslavu. Hajde da zanemarimo prelazak granice, neka to bude u Beogradu. To ne znači da sam ja makro, to tek treba da se dokaže. To je bila proslava. Svi smo pušteni. Meni je najbitnije da sam ja na slobodi. Nažalost, ja sam bila jedina žena u pritvoru - izjavila je tada Tijana Ajfon.

On je potom obrazložio svoju verziju događaja u stanu.

- U ranim jutarnjim časovima sam došao kod nje. Prvo smo spavali, a probudili smo se oko 11 časova. Čim smo ustali, posvađali smo se, ali ja sada ne mogu da se setim zbog čega. Zatim sam uzeo flašu rakije i popio jednu čašu od jednog decilitra u cugu. U naredna dva to tri sata popio sam još dve do tri čaše, a možda i četiri. Za to vreme nisam ništa jeo. Ne mogu da se setim da sam je udarao. Ne sećam se ni kako sam zaradio ogrebotine, osim što znam da je pukao neki sto, pa sam se možda tako i izgrebao. Sećam se da sam je povukao za kosu kako bih je sprečio da padne sa simsa, pošto je ona bežala od mene na terasu. Mislim da je nisam udario pesnicama niti nekim predmetom. Kada je policija došla, tražili su da uđu u stan. Ja sam rekao da nema nikakvih problema, ali nisam mogao da pronađem ključ od ulaznih vrata. Moguće je da je svađa izbila zbog tog ključa - rekao je uhapšeni.

Žrtva se plašila da ga prijavi

Osumnjičeni je, kako saznajemo, više puta maltretirao M. K., ali ona navodno nije smela da ga prijavi.

- Trpela je nasilje u nekoliko navrata, ali se nikad nije obratila policiji jer ga se bojala - navodi naš izvor.

Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana. Preti mu pet godina zatvora za nasilje.

Inače, kako mediji prenose, žrtva nasilja M. K. privođena je 28. maja 2020. godine u Suvom Polju kod Bijeljine, u BiH. Policija je tada u akciji „Kristal“ uhapsila ukupno 15 osoba, među kojima je bila i Tijana Ajfon. Oni su uhapšeni zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u jednoj vikendici. Starleta se sumnjiči da je vrbovala i navodila dve osobe na pružanje seksualnih usluga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 1 godinu

komplikovano...Tica klica Iphone, njena drugarica Samsung , makro alkoholicar u pokusaju...

MinaDuca

pre 1 godinu

Krstickaaa svi bre znamo cime se bavis godinama.Zasto si pred sudom sa nama zato sto si slala 4 odelj sa laznim izjavama.Prostitucijom se bavis znas i sana od kada ihaaaa god koji bre Peca te terao na to ...radila si to ispred maloletne dece ...deca ti imaju traume.Cega si ti zrtva .Svaki dan si na opijatima .Bivseg muza si strpala u zatvor oca 3 dece necu reci tvoje jer nisi majka ...vec znas i sama sta.Ajde samo zrtvo sedi na tom Mirijevu opet u stanu bivseg muza jer ti nemas nista sem sto znas da cinkaris i pravis probleme

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14