• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

15.03.2023

18:00

OSEĆAM DA ĆE BITI DEČAK! Vanja Mijatović progovorila o potomstvu, pevačica spremna za bebu!

Aleksandar Jovanović Čile, Pngwing

Estrada

OSEĆAM DA ĆE BITI DEČAK! Vanja Mijatović progovorila o potomstvu, pevačica spremna za bebu!

Podeli vest

Pevačica Vanja Mijatović i njen emotivni partner, arhitekta Aleksandar Mandžukić, organizovali su svadbeno veselje kom je prisustvovalo preko 300 zvanica, a u intervjuu za Informer po prvi put nakon što je stala na ludi kaman pevačica je progovorila o bračnom životu i prinovi.

Vanja je otkrila da je udaja nije promenila i istakla je da sve devojke pre nego što odluče da stupe u brak treba dobro da upozanju svog emotivnog partnera kako bi bile sigurne da imaju ista interesovanja i ciljeve.


Da li se nešto promenilo od kako si se udala, kako se osećaš?

- U mom životu, zaista se ništa nije promenilo, jer mi već živimo zajedno skoro četiri godine. Smatam da je dobro prvo živeti sa partnerom, pa tek onda ući u brak. Naravno to nije nikakva  garancija za dugovečan brak, ali  se partner na taj način najbolje upoznaje. Osećamo samo da smo još povezaniji. 

Foto: Insider / Miloš Rafailović

 


Kakav je život u braku, jeste li se nekada posvađali? 

- Život u dvoje je jako lep, kada imate pravu osobu pored sebe. Jako je važno da su vam ciljevi isti, interesovanja, kao i da se razumete i podržavate. Naravno da smo mi kao i svi parovi prošli kroz niz nesuglasica i svađa, ali i to je jedan od načina da se partner što bolje upozna. Na partnerskom odnosu treba raditi.


Da li radiš na proširenju porodice, jesi li razmišljala, da li bi volela više devojčicu ili dečaka, koliko bi dece volela da imaš?

- Mi smo negde od samog početka imali isti cilj, a to je porodica. Kada će se beba desiti to samo Bog zna. Devojčica ili dečak nije bitno, važno je da bude živo i zdravo. Svakako već imamo imena za oba pola. Moram iskrena da budem, moj osećaj kaže da bi to mogao biti dečak! Videćemo šta život donosi. U suštini bi bili srećni i zadovoljni u oba slučaja.


Ima li ljubomore u vašem partnerskom odnosu i šta je recept za dobar brak?

- Isreno sada nismo ljubomorni ni on ni ja, ali ne mogu da kažem da nismo bili na samom početku. Iskreno ja sam mnogo više bila ljubomorna. Poverenje! Ono se stiče vremenom ili se ne stekne. Mislim da to zavisi od oba partnera. Mi ne dajemo jedan drugom povoda za bilo kakve sumnje. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 


Važiš za pevačicu koja često peva “ pozntim facama ”, koje bi veselje izdovojila?

- Meni je čast i još veće zadovoljstvo što je tako i uvek ću se rado odazivati na njihove pozive. Ne bih izdvajala nijedno slavlje,jer svako je posebno na svoj način. Lako je raditi sa gospodom, na moju sreću, generalno najviše i radim sa takvim ljudima.


Da li možeš da izdvojiš neku anegdotu sa nastupa, da li ti se nekada dogodila neka neprijatnost?

- Konkretno ne mogu da se setim neke situacije, ali za 22 godine moje muzičke karijere svakako je bilo nekih neprijatnosti. Imala sam blam, sećam se da sam u klubu pala u sred pesme, jer nisam videla stepenik, ali sam nastavila da pevam kao da se nista nije desilo! Iskreno čak i meni je bilo smešno. Dešavalo mi se i da odem na pogrešno veselje! 


Koji si najeveći bakšiš dobila do sada i na šta najviše trošiš novac?

- Poznato je manje više svima da o novcu ne volim da pričam, pa ne bih ni ovog puta. U jednom periodu sam najviše volela da kupujem i trošim novac na šminku.

Foto: Informer

 

Hoćete li ti i Aleksandra Mladenović da iznenadite publiku zajedničkom pesmom?

- U pripremi su tri dueta, pa možda je jedan od njih baš i sa kumom.


Šta novo možemo da očekujemo od tebe?

- Ne znam ni ja, jer meni u trenutku sine ideja i često radim po osećaju. a gde će me srce odvesti to ni sama ne znam. Uželela sam se studija i snimanja spotova iako sam skoro izbacila “Boginju” i “Kontra Smer”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija