• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

16.03.2023

07:05

SANDRA AFRIKA ZARADILA SKORO ČETIRI MILIONA EVRA! Pevačica postala INVESTITOR, pa zgrnula ogroman novac!

ATA Images

Estrada

SANDRA AFRIKA ZARADILA SKORO ČETIRI MILIONA EVRA! Pevačica postala INVESTITOR, pa zgrnula ogroman novac!

Podeli vest

Pevačica Sandra Afrika zaradila je čak 3,7 miliona evra od zidanja zgrada u Šapcu.

Sandra je uplovila u biznis sa menadžerom i bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, sa kojim je izgradila dve zgrade. Od prve, koja ima 13 stanova, zaradila je dva miliona evra, dok je druga od 11 stanova još u fazi izgradnje, ali su procenili da će od nje uzeti 1.700.000 evra.

Foto: ATA Images

Sandra Afrika, pevačica

 

Ima se, može se

Poznati fudbaler je od Sandre kupio penthaus od 200.000 evra, ali ona ne želi da kaže o kome je reč
Izvor Informera

- Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara - kaže izvor blizak pevačici.

On dodaje da je Sandra insistirala da sve zgrade budu luksuzne.

Foto: ATA Images

Sandra Afrika, pevačica

- Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luks, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišćeni za zidove, podove, stolariju i grejanje. Niko ne može da veruje da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi želeli da žive baš u takvim zgradama.

Naš sagovornik ističe da se pevačica neće zaustaviti na samo dve zgrade.

Foto: ATA Images

Sandra Afrika, pevačica

- Sandra i Mikiša su već počeli da traže novi plac, jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti planiraju da prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele da zgrnu još love.

Zanimljivo je to da Sandra nijedan stan u Šapcu nije ostavila za sebe.

- Svi su na prodaju! Živim u Beogradu, gde imam stan, pa mi ne treba još jedan - kaže Afrika.

Sa bivšim se savađam

Sandra kaže da se sa Mikišom ponekad posvađa oko posla.

- U izbor devojaka mu se ne mešam, slobodan je i može da radi šta hoće. Oko posla se posvađamo, ali se brzo i pomirimo. Zato i funkcionišemo godinama - kaže Sandra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija