• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.03.2023

21:34

MNOGO PLAČEM U POSLEDNJE VREME! Ana Sević progovorila o braku sa suprugom Danijelom i deci! (VIDEO)

e-stock

Estrada

MNOGO PLAČEM U POSLEDNJE VREME! Ana Sević progovorila o braku sa suprugom Danijelom i deci! (VIDEO)

Podeli vest

Veliko slavlje danas su organizovali pevačica i voditeljka Ana Sević i njen suprug Daniel Nedeljković koji su priredili proslavu prvog rođendana za sina Simeona. Ana je, tom prilikom, progovorila o braku, ali i deci kojih sada ima troje- Lorenu, Senu i Simeona.

Ana je najpre piznala da ju je majčinstvo učinilo mnogo emotivnijom kako su se deca rađala:

Foto: e-stock

Sve organizovala do detalja... Ana Sević

- Ja sam neko ko u poslednje vreme mnogo plače. Emotivna sam strašno, kada bih uzela mikrofon udavila bih se od emocija i od suza. Sigurna sam da svaka majka to razume.

Šta su ti prijatelji poželeli?

- Tu je pre svega super Sofra i njegova ekipa, naši dragi prijatelji, pre svega kolege. Tu su svi koji jako volimo i poštujemo. Toliko smo željni lepih stvari, nama su se desile najlepše moguće stvari. Dobili smo dvoje dece, venčali smo se.

Kako su deca reagovala?

- To je bila euforija teška. On je sav oduševljen, Lorena je već velika devojčica. Tek kada bude krenula žurka i muzika biće ludilo.

Ko je strožiji roditelj, Danijel ili ti?

- Tata pokušava da glumi strogoću, ali mu ne ide. Ja sam strožija, ali oni su stvarno dobri.

Foto: e-stock

Ana Sević sa decom

Danijel ne odvaja Lorenu od druge dece, prema njoj se ponaša kao tata.

- To je pre svega bio uslov za sve kasnije što je kasnije sledilo. Da je on drugačiji prema njoj, nijedna priča ne bi dolazila u obzir. On je jedan divan i emotivan čovek.

Danijel je rekao da bi želeo još dece, šta ti kažeš na to?

- Samo me malo pustite da odmorim, moj doktor se ne bi složio sa tim. Ja sam za, teško mi je u nekim trenucima, nemamo pomoć u smislu dadilje, naravno bake uskaču kada mogu.

Da li možemo da očekujemo novu pesmu uskoro?

- Otom potom. Za mene to nije isključeno, nikada se ne bih odrekla nečega što volim, bilo da je to voditeljski ili muzički posao.

Više o tome šta je kazala Ana saznajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija