• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2023

11:33

SANJA MARINKOVIĆ U TRANSU! Ana Bekuta zapalila masu, opšti haos u klubu!

ATA Images

Estrada

SANJA MARINKOVIĆ U TRANSU! Ana Bekuta zapalila masu, opšti haos u klubu!

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je proslavila svoj rođendan u Beogradu, a sada je otputovala u Dubai i rešila je da malo "napuni baterije", našla se na nastupu Ane Bekute na kome je uživala.

Popularna voditeljka odlučila je da sa drugaricama provede veče i to upravo na nastupu ove folk zvezde gde je nastala opšta pometnja. 

Kako se može videti na fotografijama koje je okačila na Instagramu, Sanja je "pala" u sevdah na prve taktove Aninih pesama, bila je u transu. 

Foto: printscreen

 

Voditeljka je bila na rođendanu jedne svoje bliske prijateljice, Marinkovićeva nije krila emocije, što se može i zaključiti po njenim objavama, na kojima se vidi da je celo veče zadovoljno đuskala. 

Foto: printscreen

 

Za Bekutin nastup tražila se i karta više, a pevačica je okupila ceo region, budući da dosta ljudi sa ovih prostora radi i živi u Emiratima.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija