• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

20.03.2023

07:20

BORJANKA ZA 4 DANA PUKLA 48.000 EVRA! ŽENA NAJPOZNATIJEG GOLMANA U SRBIJI UŽIVA U LUKSUZU! (FOTO)

printscreen

Estrada

BORJANKA ZA 4 DANA PUKLA 48.000 EVRA! ŽENA NAJPOZNATIJEG GOLMANA U SRBIJI UŽIVA U LUKSUZU! (FOTO)

Podeli vest

Snežana Borjan je zbog poslovnih obaveza otputovala u Crnu Goru, gde je iznajmila papreno skup predsednički apartman, u kom mahom borave stranci. Ona je svako jutro trenirala, jela suši, pila ceđene sokove i išla u spa.

Snežana Borjan pukla je 48.000 evra za četiri noći u jednom hotelu u Crnoj Gori. Supruga golmana Milana Borjana odsela je u predsedničkom apartmanu u Portonovom, u kom noćenje košta neverovatnih 12.000 evra.

- Snežana je u Crnu Goru došla zbog sastanaka sa strancima, jer uskoro pokreće novi biznis. Pošto su njeni poslovni partneri mahom smešteni u jednom od najskupljih hotela u Portonovom, i ona je odlučila da tu odsedne. S obzirom na to da je veliki hedonista i da dinara ne štedi na sebe, iznajmila je apartman sa pogledom na more od čak 300 kvadrata. Ona je jedna od retkih Srpkinja koje su boravile u tom apartmanu, jer je mahom rezervisan za ljude iz inostranstva zbog paprenih cena - započinje priču izvor blizak porodici Borjan.

Naš sagovornik kaže da, iako je na raspolaganju imala čitavu armiju ljudi koji su joj bili na usluzi, od kuvara do batlera, ona ni od koga ništa nije tražila.

Foto: printscreen

Ulaže u biznis
Snežana je merkala vile pored kuće Novaka Đokovića i apartmana Janka Tipsarevića
Izvor Informera

- Snežana je uglavnom bila van apartmana, jer je imala sastanke. Dan joj je započinjao kafom i voćem, a za ručak je jela suši i pila ceđene sokove. Uopšte se nije bahatila, kao što to čine mnogi kada dođu u predsednički apartman. Svaki dan je trenirala, a po kompleksu je šetala u helankama, dukserici i bez grama šminke - priča izvor i nastavlja:

- Najviše su je fascinirali kupatilo i kada, koja je drugačija nego u bilo kom drugom hotelu. Uživala je u toplim kupkama i pogledu na more koji oduzima dah. Išla je i u spa, koji je jedan od najboljih u Evropi. Ima nekoliko sauna, slanu sobu, tursko kupatilo i džakuzi sa brojnim masažerima.

Foto: printscreen

Iako je dala čitavo malo bogatstvo za četiri dana u hotelu, ona je dodatno svaki dan plaćala masaže:

Ima se, može se
Snežana je svako veče išla na masaže, za koje je dala 400 evra
Izvor Informera

- Snežana je imala toliko sastanaka da su je leđa bolela od sedenja, pa je svako veče išla da je masiraju. Davala je čak 100 evra po masaži. Ali nije se pokajala, jer je nakon masaža bila kao nova.

Sagovornik nam je otkrio i da je Snežana gledala vile koje se nalaze u sklopu Portonovog, a za oko joj je posebno zapala jedna koja se nalazi pored kuće Novaka Đokovića.

- Po ceo dan je sa nekim ljudima obilazila apartmane, a u rukama je držala veliku fasciklu sa gomilom papira. Sa poslovnim partnerima je na engleskom komentarisala luksuzne apartmane. Rekla im je da joj se sviđaju dve vile - jedna pored Noletove kuće, a druga u blizini apartmana Janka Tipsarevića. Sve vreme ih je fotografisala, ali se nije izjasnila da li planira da kupi vilu za iznajmljivanje ili za sebe i svoju porodicu - završava izvor.

Brojka:
300
kvadrata ima predsednički apartman u kom je bila Snežana

41
godinu ima Snežana Borjan

Na meti navijača

Golman Crvene zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana već godinama trpe uvrede od navijača. Pored toga što Milana nazivaju pogrdnim imenima, oni vređaju i njegovu suprugu, ali i sina Filipa. Međutim, bračni par je dokazao da je ljubav jača od svega, pa već sedam godina imaju uspešan i srećan brak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija