• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2023

08:50

OTAC UBIO KOLEGU SA POSLA, PA MISTERIOZNO STRADAO! Porodičnu tragediju Milana Stankovića malo ko zna

Estrada

OTAC UBIO KOLEGU SA POSLA, PA MISTERIOZNO STRADAO! Porodičnu tragediju Milana Stankovića malo ko zna

Podeli vest

O porodici Milana Stankovića dosta se spekulisalo, a ono što je javnosti poznato jeste činjenica da je pevačev otac osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva kolege, nakon čega je i preminuo.

Bivša "Zvezda Granda", Milan Stanković, u jeku svoje karijere povukao se iz javnog života i okrenuo veri.

Dosta se spekulisalo o tome da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, a juče je uslikan u prvom redu na predavanju u manastiru u Nevesinji, gde su pored njega bili prisutni i brojni vernici, kao i sveštena lica. 

Foto: Facebook printscreen

Milan Stanković sa monasima

O Milanovoj porodici takođe se pisalo, a malo je poznata činjenica da je pevačev otac ubio kolegu s posla pre više od 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu. Posle pet godina izdržavanja robije on je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima.

Porodici je javljeno da je poginuo tako što je pao sa skele, a pevač je, pričajući o svom ocu, istakao da veruje da je Goran ubijen.

Milan je o ocu javno pričao samo jednom i to na početku svoje karijere.

Kada je u pitanju Milanova majka, poznato je da je sa njom odrastao u Obrenovcu, gradu u kom ona i danas živi.

Foto: printscreen instagram

Milan Stanković sa majkom

Živeli su skromno, a njegova majka se trudila da svom sinu obezbedi sve što mu je potrebno.

Milanovi otac i majka razveli su se kada je pevač imao samo godinu dana, a Milena se potom preudala i rodila ćerku Nastasiju, sa kojom se Stanković jako dobro slaže.

Foto: printscreen instagram

Milan Stanković i sestra Nastasija

Kada su u pitanju društvene mreže, prošlo je dosta vremena od kad je Milan poslednji put objavio fotografiju sa majkom.

Njegova polusestra je u par navrata objavila fotografije sa njihovom majkom, na kojima možemo videti kako ona danas izgleda nakon nekoliko godina ne pojavljivanja u javnosti.

Foto: printscreen instagram

Milanova majka se ćerkom Nastasjom

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija