• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2023

12:28

KAZNITI KAKO DOLIKUJE! Seka Aleksić se javno obratila Drašku Stanivukoviću, besna zbog cele situacije

printscreen

Estrada

KAZNITI KAKO DOLIKUJE! Seka Aleksić se javno obratila Drašku Stanivukoviću, besna zbog cele situacije

Podeli vest

Seka Aleksić javno je otkrila da je iznervirana zbog situacije u Banjaluci gde su LGBT aktivisti napadnuti u njihovim prostorijama, te je od gradonačelnika tražila da huligane nađe što pre i kazni ih.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke oglasio se nakon napada na LGBT aktiviste i na njihove prostorije u pomenutom gradu.

Foto: youtube

Draško Stanivuković

Kako je gradonačelnik istakao, njegova saopštenja "nisu doprinela napadima na aktiviste", a nakon svega se oglasila i pevačica Seka Aleksić, koja javno podržava LBGT populaciju i zalaže se za njihova prava. 

Pevačica je iznervirana zbog cele situacije, te se javno obratila Stanivukoviću i od njega tražila da se počinioci momentalno nađu i kazne.

 

 

- Nadam se da će Draško Stanivuković što pre rešiti ovaj slučaj. Naći počinioce i kazniti kako dolikuje - napisala je Seka Aleksić na pomenutoj mreži.

Foto: Printscreen

Seka Aleksić

Podsetimo, aktivisiti Organizacionog odbora BH Prajda napadnuti su u petak u prostorijama „Transparensi Internešenela“ u Banjaluci, koje su im bile ustupljene kako bi održali sastanak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danica

pre 1 godinu

Ono, kad estradni radnici Srbije naređuju i savjetuju političare u Republici Srpskoj (drugoj državi). ne mogu da shvatim dokle smo došli. Osnovni prolem svakog čovjeka je pravo na rad, da bi mogao da bude u životu.

Jovo

pre 1 godinu

Predlog za pevaljku, pozovi te provokatore pa u svom dvoristu radi te sta zelite. Postujem Anu B. zato sto ona nigdje ne promovise privatni zivot, zasto to drugi rade.

visocica 1662

pre 1 godinu

Puna podrska Huliganima i B.Luci a ti Zilha ako se se ti karindjala u pakas idi onda snjima ili ih udomi kod sebe ma more mars.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija