• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.V.

20.03.2023

14:55

JA SAM OŽENJEN ČOVEK! Posle šest godina veze, Saša Kovačević prvi put progovorio o svom braku

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

JA SAM OŽENJEN ČOVEK! Posle šest godina veze, Saša Kovačević prvi put progovorio o svom braku

Podeli vest

Saša Kovačević pred jedan nastup u Beogradu progovorio je o vezi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac i sve zaprepastio. Naime, on je ovom prilikom rekao da je oženjen čovek i da ne treba niko više da ga pritiska i pita kada će svadba.

Saša Kovačević iznenadio je sve kada je po prvi put javno progovorio o svojoj vezi sa misicom Zoranom Tasovac, i potvrdio da je odavno oženjen. Ta vest je odjeknula kao bomba, a Kovačević je i dalje ostao zagonetan ne želeći da priča o detaljima venčanja.

Foto: ATAIMAGES

Saša Kovačević

Pevač punih šest godina uživa u ljubavi sa Zoranom Tasovac, a samo nekoliko meseci posle početka veze započeli su zajednički život u njegovom dupleksu na Novom Beogradu. Sa njima je i njena ćerka Iska, koju ima iz prvog braka.

- Nisam ja neženja, ja sam oženjen čovek! Meni papiri nisu bitni, ja se ne zabavljam, to je valjda evidentno. Sa mojom lepšom polovinom živim punih šest godina i ja to ne svrstavam u zabavljanje više - otkrio je Saša. 

Foto: HIT dodatak/informer

Zorana i Saša

Kako je otkrio, sa Zoranom uživa jer njoj ne smeta posao kojim se bavi, putovanja na koja ide, pa ni devojke koje ga okružuju.

- Zorana u potpunosti razume opis mog posla, zato se od samog starta razumemo i dobro funkcionišemo. Možda i imam sreće što Zorana nije iz šou biznisa - objasnio je Kovačević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija