• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2023

21:15

CECA POSETILA ĆERKU I ZETA U SEVILJI! Došla zajedno sa njim, Anastasija ne može da sakrije sreću

Darko Cvetanović/printscreen

Estrada

CECA POSETILA ĆERKU I ZETA U SEVILJI! Došla zajedno sa njim, Anastasija ne može da sakrije sreću

Podeli vest

Budući da joj se ćerka sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem zabavlja godinu dana, te da kod njega u Sevilji provodi najveći deo vremena, nije čudo što je folk diva Ceca odlučila da i sama otputuje kod zeta i bolje ga upozna.

Ceca je posetila svoju ćerku Anastasiju i zeta Nemanju zajedno sa malim Željkom, koji voli da svaki trenutak provodi sa tetkom, ali je sada uskraćen za to s obzirom da ona živi u drugoj državi.

Foto: printscreen

Anastasija i Nemanja

Svetlanu i unuka Željka sačekala je kočija, kojom su se provozali Seviljom, a zatim su obilazili brojne znamenitosti.

Anastasija je u jednom momentu snimila Cecu sa Željkom dok su uživali u sunčanom danu, a dečak je sve vreme mahao prolaznicima, što je mnoge oduševilo. 

Foto: printscreen

Ceca i mali Željko

Da je Cecina naslednica srećna zbog dolaska porodice govori i to da se ona trudila da zabeleži svaki momenat proveden sa njima i sve to podeli sa mnogobrojnim pratiocima na Instagramu. 

- Nama je prelepo kod tetke - napisala je pevačica u opisu videa.

Foto: Instagram printscreen

Željko Ražnatović



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Da bolje upozna zeta?? Nije valda odlucila da se uda za njega. Mislila sam da je vazno da ga njena cerka dobro zna a ne ona. Jedino ako se ne plasi da njena cerka ponovo ne rasturi i ovu vanbracnu vezu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija