• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

20.03.2023

22:05

SKANDAL! BREGINE LJUBAVNICE SE POTUKLE U HOTELU U PARIZU! Haos kakav se ne pamti u gradu ljubavi!

printscreen

Estrada

SKANDAL! BREGINE LJUBAVNICE SE POTUKLE U HOTELU U PARIZU! Haos kakav se ne pamti u gradu ljubavi!

Podeli vest

Goran Bregović je po svemu sudeći fatalan muškarac za žene, jer iako je godinama u stabilnom braku, doživeo da se dve dame potuku zbog njega.

Incident se dogodio u Parizu, kada je vođa Orkestra za svadbe i sahrane imao navodno tajnu vezu najpre sa jednom, pa onda i sa drugom devojkom.

Bregović privatni život dobro krije. Sazna se poneka emotivna tajna, ali to se dešava vrlo retko. On se ne eksponira, vodi računa gde i s kim se pojavljuje i putuje. Međutim, jednu situaciju nije mogao da iskontroliše. Radi se o tome da je mesecima bio u paralelnoj vezi sa dve žene. I jednu i drugu je voleo i poštovao na neki svoj način i nije mogao da ih ostavi. Ne ulazim u to kakav je njegov bračni život. Godinama je u stabilnoj zajednici sa suprugom, ali pouzdano mogu da vam ispričam da su se dve žene zakrvile zbog njega. Nastao je haos kada je jedna saznala za drugu. Kako je došla do tih informacija, nije mi poznato, ali su se em dobro posvađale, em počupale, pa je obezbeđenje u hotelu moralo da ih razdvaja - priča izvor.

Foto: printscreen

 

Prema njegovim rečima, čuveni kompozitor je bio u šoku kada su ga ljubavnice raskrinkale.

- Muzičar nije znao šta ga je snašlo. On im je rekao šta može da im pruži, ali očito ne i to da se viđa sa obe u isto vreme. On u Parizu ima svoju nekretninu u kojoj boravi, ljubavnicama iznajmljuje hotel. Jedna se čekirala na Instagramu da je u Parizu, pa je druga povezala sve kockice i došla do hotela, gde je strpljivo čekala da se pojavi. Sva sreća po Bregovića bila je ta što je on imao koncert taj dan, pa se s njom nije video. Letelo je perje, obezbeđenje je moralo da reaguje i iz objekta da izbaci devojku. Nakon toga su jedna drugoj slale preteće poruke, vređale se, ponižavale i svađale oko Brege. Kad je video da je vrag odneo šalu, on se povukao iz obe priče jer nije želeo da se za ovo sazna. Ipak, bruka je pukla, i to je bila glavna tema. Jedno vreme nije bio u kontaktu ni sa jednom ni sa drugom, ali kada su se strasti smirile, to se zaboravilo i ponovo se viđao i sa jednom i sa drugom, s vremena na vreme - završava izvor.

Foto: Tanjug

 

Muzičar je Dženanu upoznao 1977. godine, a ona je tada imala samo 16 godina.

Ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik žena je rešio da se skrasi i ozvaniči njihov odnos 1993. godine i od tada uživaju u skladnom braku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!
Estrada

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac, a pevačica Maja Nikolić za Informer rekla je da nije slutila da će tako tragično završiti.

16.03.2023

09:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija