• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer. rs /T. M.

21.03.2023

14:06

STIŽE HIT SANJA VUČIĆ I TEA TAIROVIĆ SNIMAJU DUET! Dve pevačice rešile da ukrste glas

printscreen

Estrada

STIŽE HIT SANJA VUČIĆ I TEA TAIROVIĆ SNIMAJU DUET! Dve pevačice rešile da ukrste glas

Podeli vest

Sanja Vučić odlučila je da ukrsti glas sa koleginicom Teom Tairović! Dve atraktivne pevačice će objaviti numeru početkom juna

Bivša članica grupe "Hurricane" Sanja Vučić snima duet sa Teom Tairović! Dve koleginice su došle na ovu ideju još prošle godine, a plan je da pesma izađe početkom juna. Kako Informer saznaje reč je o brzoj letnjoj numeri koja će po mnogima biti hit leta.  

 

 

Mi smo kontaktirali Sanju Vučić koja radi na pesmi i potvrdila je naša saznanja.

- Ne znam kako ste to saznali ali imamo u planu da radimo duet. Za sada ne smem ništa na tu temu da pričam, kada dođe do realizacije saznaćete. Za Teu mogu da kažem da je divna koleginica i veoma lepa- rekla nam je Sanja i otkrila da vredno radi na pisanju novih tekstova pesama ne samo za Teu već i za ostale svoje koleginice:

Foto: ATAIMAGES

Tea jedva čeka duet sa Sanjom

- Svaki vikend sam zakazana, a kada ne nastupam onda radim na svojim pesmama ali pišem i za druge. Vredna sam i to je bitno. Od mene do leta očekujete mnogo noviteta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija