• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

22.03.2023

07:20

ANA: PA ŠTA AKO SAM PIJANA K'O LETVA! Pop zvezda ne mari za negativne komentare!

Foto. Privatna arhiva

Estrada

ANA: PA ŠTA AKO SAM PIJANA K'O LETVA! Pop zvezda ne mari za negativne komentare!

Podeli vest

Pa šta ako sam bila pijana ko letva, poručuje Ana Nikolić nakon što je "pod gasom" pevala u Zagrebu i valjala se po bini!

Takvim ponašanjem izazvala je haos na društvenim mrežama - pratioci joj danima pišu osuđujuće komentare, a mnogo je onih koji su prestali da je prate na Instagramu.


Povukla na dedu
Moj deda je bio alkoholičar. Povukla sam na njega
Ana Nikolić

"Srozala si se", "Bacili smo pare na kartu", "Gubiš se i laješ od alkohola", "Arena će ti biti prazna posle ovoga", samo su neki od komentara na Instagramu, gde Ana zasad ima 508.000 pratilaca. Nikolićeva, međutim, ne haje za to!
- Ako će im tako biti lakše, objasnila sam šta znači pijana ko letva - odgovorila im je u svom stilu pevačica.

Foto: Foto. Privatna arhiva

 


Nikolićeva je nedavno pričala o porocima i priznala da je "povukla na dedu".
- Moja baka se razvela jer je deda bio alkoholičar. Ja sam kao taj deda. Čovek je umro od alkohola. Pokušala sam da izbegnem to, ali uvek se vraćam na taj neki stariji model - našalila se Ana nakon što se vratila sa klinike za odvikavanje:
- To je, zapravo, banja u kojoj se ljudi opuštaju i rade detoksikaciju celog organizma. Čisti se pankreas, želudac i ostalo. Svako treba tako nešto da uradi za sebe. Poslednji put kada sam bila, mislila sam da umirem, pa sam i testament pisala!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!
Estrada

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac, a pevačica Maja Nikolić za Informer rekla je da nije slutila da će tako tragično završiti.

16.03.2023

09:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija