• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

22.03.2023

07:34

GUDELJ UGOSTIO CECU U ŠPANIJI! Nemanja odveo buduću taštu na večeru s ocem!

Printscreen You Tube / Blic TV, Peđa Milosavljević, Informer

Estrada

GUDELJ UGOSTIO CECU U ŠPANIJI! Nemanja odveo buduću taštu na večeru s ocem!

Podeli vest

Nemanja Gudelj ugostio je Cecu Ražnatović u svom domu u Sevilji, a potom je upoznao sa ocem Nebojšom.

Fudbaler je samo jedan dan proveo s budućom taštom, a onda je spakovao kofere i došao u Srbiju zbog priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu. 
- Ceca se uželela Anastasije, pa je odlučila da je poseti u Španiji. Povela je i unuka Željka i na sedam dana otišla u Sevilju. Nemanja ju je dočekao na aerodromu, pa su se uputili u njegov dom. Nakon što su se raspakovali i odmorili, otišli su u šetnju po sunčanom danu. Gudelj se potrudio da ih lepo ugosti, ali i da Željku ispuni svaku želju - započinje priču izvor blizak pevačici. 

Foto: printscreen

 

Organizator
Nemanja je organizovao večeru u elitnom restoranu, gde su se svi odlično proveli, ćaskali i smejali 
Izvor Informera

Konačno se upoznali 

On dodaje da je fudbaler Sevilje istog dana organizovao večeru kako bi Ceca upoznala njegovog oca.
- Nebojša je bio u Kini kada su Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja došle u Srbiju da upoznaju Anastasijinu porodicu. Zato je Gudelj poželeo da i njegov otac upozna Cecu, pa je rezervisao mesto u elitnom restoranu i sve ih odveo na večeru. Nije imao tremu od upoznavanja roditelja, jer je znao da će Nebojša i Ceca lepo da se slože. Ispostavilo se da je bio u pravu, jer je veče bilo puno smeha. Jedni drugima su upadali u reč i pričali o dogodovštinama, ali i o planovima za budućnost. Nijednog momenta nije bilo neprijatnih situacija. Posle skoro tri sata provedenih u restoranu, Nebojša je otišao kući, a Ceca, Željko i Anastasija kod Nemanje - kaže naš izvor. 


Uživaju
Osim Sevilje, Anastasija je organizovala i obilazak Valensije, gde će Ceca ići u šoping- Izvor Informera

Iste večeri Gudelja je spakovao kofer jer je sutradan imao let za Beograd zbog priprema. 
- Nemanji je bilo žao što mora da ide, ali je u isto vreme bio i srećan što su se videli makar nakratko. Ujutru ga je Anastasija ispratila, a potom organizovala obilazak grada sa Cecom i Željkom. Obišli su Španski trg u Sevilji, Park Marije Luize, kraljevsku palatu Alkazar, gradsku katedralu, a potom ih je Tasa vodila u tapas bar da probaju španske specijalitete - priča izvor blizak Cecinoj porodici. 

Foto: Instagram/printscreen

 


Ceca: Željku i meni
je prelepo kod tetke

Ceca svaki trenutak u Španiji ovekoveči fotografijom i snimkom koje kasnije postavi na društvene mreže. Tako je tokom obilaska Sevilje snimila Željka 

FUDBALER SE POKAZAO KAO ODLIČAN DOMAĆIN BUDUĆOJ TAŠTI

Gudelj ugostio Cecu u Španiji
Odveo je na večeru sa ocem

 

Šoping u Valensiji

Osim Sevilje, Anastasija je odlučila da ih vodi i u obilazak Valensije, gde će njena majka imati priliku da kupuje vrhunske komade odeće, obuću, šminku i parfeme. 
- Osim razgledanja znamenitosti, Ceca obožava šoping. Pošto je stiglo proleće, planira da obnovi garderobu, ali i da ukućanima kupi poklone - završava priču izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baka

pre 1 godinu

Boze, pitam se dali bi ta Anastazija jurila za Gudeljom da je neki obican covek bez LOVE i statusa? Zrnska je lepa ali totalno praznoglava kao i mama koja je tako vaspitala. A taj decko Gudelj je ruzan kao zlotvor! Dz aba mu pare i karijera fudbalera!

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!
Estrada

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac, a pevačica Maja Nikolić za Informer rekla je da nije slutila da će tako tragično završiti.

16.03.2023

09:40

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija