• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

22.03.2023

08:30

MAJKA I ĆERKA UKRSTILE MIŠLJENJA U NAŠEM RINGU O TABU TEMAMA! Sonja Čekić: Strogo sam protiv abortusa  Andreana Čekić: Moje telo moja stvar!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MAJKA I ĆERKA UKRSTILE MIŠLJENJA U NAŠEM RINGU O TABU TEMAMA! Sonja Čekić: Strogo sam protiv abortusa Andreana Čekić: Moje telo moja stvar!

Podeli vest

Andreana i Sonja Čekić ukrstile su mišljenja u ovonedeljnom Ringu. Majka i ćerka imaju različite stavove po pitanju toga da li žena treba da abortira ukoliko to želi.

Dok Andreana smatra da žena treba sama da donosi odluke da li će da zadrži bebu, njena majka kaže da niko ne sme da uskrati detetu pravo na život. I dok se u nekim tabu temama ne slažu, u mnogim drugim dele isto mišljenje, pa tako smatraju da decu ne treba tući, ali i da seks na jednu noć nije poželjan.
 

Sonja Čekić

Da li podržavate seks na jednu noć?

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 


- Ne smatram da je to u redu, pogotovo ne za osobe u mojim godinama. Ta jedna noć nije vredna da bi se zadovoljili trenutni nagoni. Ne mogu da razumem mlađu populaciju, kojoj je to normalno, jer samo odrastala u drugačijem vremenu. Zato sve majke savetujem da vaspitavaju ćerke tako da ne upadaju u zamke slatkorečivih muškaraca i da ih uče da ne budu naivne.
Da li podržavate abortus?


- Nikako! Deca treba da se rađaju! Moramo da vodimo računa o natalitetu kako bismo opstali. Volela bih da svaka porodica ima punu kuću dece. A ako neko ne želi dete, treba da pazi da ne zatrudni, a ne posle da abortira. Devojke ne treba da se izlažu nepotrebnom riziku od operacije zbog koje jednog dana ne mogu da postanu majke kada to budu želele.
Da li treba tući decu?


Priča rešava sve
Decu ne treba tući, jer tako počnu da se plaše roditelja, pa postanu neiskreni prema njima
Sonja Čekić

- Batine dovode do kontraefekta. Kad se deca tuku, dobijaju strah od majke i oca, pa postanu neiskrena prema roditeljima. Prikrivaju probleme i sve ono o čemu bi zapravo trebalo otvoreno da pričaju sa njima. Roditelj deci treba da bude prijatelj. Na tim principima sam vaspitavala ćerku i sada uviđam da nisam pogrešila.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 


Da li treba oprostiti prevaru?
- Nikako! Kad jednom oprostite, sigurno će se dogoditi i druga prevara. Takve stvari treba saseći u korenu, jer samo tako možeš da izbegneš da budeš povređen i da patiš.
Ko više laže, muškarci ili žene?
- Svi lažu! Mada, u poslednje vreme sam primetila da žene za nijansu više prikrivaju istinu od muškaraca. Oni su iskreniji i ne kalkulišu. A i muškarce je lakše provaliti kada nešto slažu nego dame.


Andreana Čekić

Da li podržavate seks za jednu noć?
- Ne, ali sam se i sama jednom našla u takvoj situaciji. Nisam planirala da se to desi samo jednom, mislila sam da ćemo taj dečko i ja biti u vezi. Ali druga strana to nije želela, pa je ostalo samo na toj jednoj večeri. Zato bih devojkama preporučila da ne ulaze lako u odnose dok se ne uvere da je njihov izabranik ozbiljan u namerama prema njima.
Da li podržavate abortus?
- Podržavam! Svako je vlasnik svog tela i treba sam da odluči da li će da rodi ili da abortira. Živimo u 2023. godini! Nikada tako nešto ne bih uradila ukoliko je sa mojim detetom sve u redu. Ali ako bi se u prenatalnom testu primetila neka anomalija ili ako smo dete i ja iz nekog razloga ugroženi, abortirala bih.


Seks na noć
Imala sam seks na jednu noć zato što taj dečko posle nije hteo da budemo u vezi
Andreana Čekić

Da li treba tući decu?
- Nisam od onih koji smatraju da je batina iz raja izašla. Mene majka nikada nije tukla, a uspela je da me vaspita na pravi način. Roditelj, pre svega, treba da bude prijatelj detetu, jer će samo tako njihov odnos biti iskreniji, bolji i zdraviji.
Da li treba oprostiti prevaru?

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 


- Oprostila bih prevaru, ali ne bih zaboravila. Pod tim podrazumevam da bih sa čovekom koji me je prevario raskinula, ali ostala u prijateljskim odnosima. Svako prelaženje preko prevare je pružanje još jedne šanse da te neko ponovo povredi.
Ko više laže, muškarci ili žene?
- Žene. Namazanije smo od muškaraca. Nismo zle, samo često koristimo "bele laži" kako bismo se izvukle iz bezizlaznih situacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!
Estrada

KSENIJA JE ŠARMIRALA SVAKOGA, I MUŠKARCE I ŽENE! Imala je nešto što se retko viđa! Maja Nikolić o poznanstvu, godišnjici smrti, detaljima iz života tragično nastradale denserke!

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac, a pevačica Maja Nikolić za Informer rekla je da nije slutila da će tako tragično završiti.

16.03.2023

09:40

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17