• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.03.2023

13:54

OPERISAN DARKO LAZIĆ! Oglasila se njegova supruga Katarina, progovorila o folkerovom stanju!

Marko Đoković

Estrada

OPERISAN DARKO LAZIĆ! Oglasila se njegova supruga Katarina, progovorila o folkerovom stanju!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić operisan je danas i oporavlja se nakon hirurškog zahvata.

Nakon operacije, oglasila se Lazićeva supruga Katarina koja je potvrdila da je on dobeo:

Foto: ATA Images

Katarina se oglasila

- Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu - rekla je Katarina za "Blic".

Da podsetimo, Darko Lazić svojevremeno se podvrgao operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

- Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti - rekao je nedavno Lazić za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zamuzgan

pre 1 godinu

Hahahaha bio je simpatičniji kad je bio vepar, samo je išao okolo, šmrkao, vozio pijan 200 na sat i šurio sve redom, svaku ženu je varao... sad je propo, ima 60 kila i još oće da zateže kožu kao žena

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija