• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.03.2023

14:22

NOVAK DOBIO SINOVCA! Porodila se Saška Đoković, bebi dali moćno ime!

printscreen

Estrada

NOVAK DOBIO SINOVCA! Porodila se Saška Đoković, bebi dali moćno ime!

Podeli vest

Supruga Đorđa Đokovića, Saška porodila se danas i na svet donela dečaka, kao što su nedavno i otkrili za javnost, te je Novak postao stric.

Saška se porodila u jednoj privatnoj klinici, a Đole i ona su odabrali moćno ime za sina- Aleksandar. 

Foto: Instagram/printscreen

Porodila se Saška Đoković

Ime Aleksandar u prevodu sa grčkog jezika znači „onaj koji je zaštitnik ljudi".

Đorđe i Saška su se inače venčali sredinom septembra prošle godine i napravili su luksuzna slavlja na dve lokacije u Beogradu i u Crnoj Gori na plaži. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović...

 

- Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera - priočala je Saška za "Hello".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slovenac1952

pre 1 godinu

BolesTna nacija! Moćno ime Aleksandar? Stvarno ste apani!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija