• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.S

22.03.2023

19:17

UPOZNALA IH JE ANA MIHAJLOVSKI! Čovek koji je Dušici napravio dvoje dece, godinama je deo televizije! Znate li o kome je reč?! (FOTO)

Estrada

UPOZNALA IH JE ANA MIHAJLOVSKI! Čovek koji je Dušici napravio dvoje dece, godinama je deo televizije! Znate li o kome je reč?! (FOTO)

Podeli vest

Iako gotovo svakodnevno na televiziji Pink imamo prilike da gledamo voditeljku o njenom privatnom žvotu ne zna se mnogo detalja budući da istu ne deli na tacni, pa je tako i bivši muž Dušice Jakovljević tema o kojoj ona nikada nije preterano govorila.

Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem sa kojim je dobila sina Ognjena i ćerku Anđelu.

Bivši muž Dušice Jakovljević i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću "Emotion", a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

Foto: printscreen

- Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine - rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

Iako se o njihovom razvodu pričalo još 2014. godine, na brak su zakonski stavili tačku tek prošle godine:

- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci - rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine, a jednom prilikom takođe je istakla i kako je razvod na nju uticao:

- Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih.

Foto: ATA Images

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija