• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

23.03.2023

16:41

MILICA DABOVIĆ SVE IZNENADILA: Ćerku bih podržala da otvori profil na "Onli fansu", može da se zaradi!

prinstcreen

Estrada

MILICA DABOVIĆ SVE IZNENADILA: Ćerku bih podržala da otvori profil na "Onli fansu", može da se zaradi!

Podeli vest

Proslavljena košarkašica Milica Dabović kaže da ima ćerku podržala bi je da otvori profil na onli fansu.

Atraktivna plavuša je progovorila o ljubavi, pa je otkrila i kako bi vaspitala ćerku i šta joj nikako ne bi dozvolila.

- Ćerku bih podržala da otvori profil na only fansu, ne bih volela da pije i da se drogira i da ide po kafanama. Može da se zaradi od only fansa. Ne mogu da osuđujem druge ljude, ali ja smatram sebe za primer, tetoviram se, i to mi je jedini porok - kaže Milica koja ističe da je zaljubljena i da se konačno dobro oseća sa dečkom Milanom koji je kum Darka Lazića.

Foto: ATA Images

 

O Milanu ne želim mnogo da pričam. Nisam bila zaljubljena u Vanju, to je bilo da probamo da vidimo da li imamo neki zajednički jezik. Ali desio se Milan. Meni je najvažnije da je on moja sudbina ili moja budučnost. Rano je da pričamo... Kao da me je čekao... Čekali smo jedno na drugo i da vidimo šta nam donosi ovo malo života što imamo. Imamo zajednička interesovanja, energija. Uvek ću verovati u ljubav, ali teško je verovati muškarcima. Stefanov otac me je dokrajčio. Sa Vanjom je otišlo kao vetar, a sa Milanom sam shvatila šta je ljubav, a pre nikada nisam volela. U miru si, da te muškarac vodi kroz život... Uopšte ne razmišljam o tome... Verujem mu, dvoje ljudi se prepoznaju... Ja sam vapila za tim... Mirna sam, srećna sam... Stabilizovala sam svoj život - bila je iskrena Milica Dabović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TBULA RASA

pre 1 godinu

Smjerna Crnogorka Milica Dabović... Patrijarhalno vaspitana, naravno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija