• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

24.03.2023

16:27

TIJANA MILENTIJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA! Nakon nasilja koje je preživela od strane bivšeg partnera, pevačica posle dve godine ponovo zaljubljena

ATA Images

Estrada

TIJANA MILENTIJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA! Nakon nasilja koje je preživela od strane bivšeg partnera, pevačica posle dve godine ponovo zaljubljena

Podeli vest

Nakon nasilja koje je preživela od strane bivšeg dečka pre dve godine, pevačica Tijana Milentijević nije pričala o svojoj privatnosti i partnerima, a sada je za medije otkrila da je ponovo srećna u ljubavi.

Tijana Milentijević, javnosti poznatija kao "žena od sultana", priznala je da ponovo uživa u ljubavi, nakon svih loših stvari koje su joj se desile sa bivšim partnerom. 

Tijana je pre dve godine doživela nasilje od svog dečka, zbog čega joj je trebalo dosta vremena da ostavi tešku prošlost iza sebe, a sada je ponovo srećna u ljubavi, ali o svom privatnom životu retko priča u javnosti.

Foto: Vukašin Ljuština/Sharan Concept

Tijana Milentijević

Pevačica je sada priznala da je pronašla svoju ljubav, ali ne želi da otkrije ko je u pitanju, jer privatnost pokušava da zadrži za sebe, a i boji se da se ne izmaleriše. 

- Ja sam zaista sada srećna i ispunjena već duže vreme, ne govorim o tome javno. Svaki put kada sam o tome govorila nije ispalo dobro, tako da ću za sada sve to držati za sebe. Kada to bude nešto ozbiljno, podeliću sa svima, jedva čekam - izjavila je Tijana.

Foto: Printscreen/Instagram

Tijana Milentijević

Pre dve godine je doživela nasilje od bivšeg dečka bubnjara, kada je, srećom, na vreme reagovala i pozvala policiju, a kasnije je izjavila da ju je udario nekoliko puta i tuširao hladnom vodom, te da je pobegla kada je pijan zaspao. Stidljivo je priznala i da je sve počelo iz ljubomore.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija