• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/A.S.

24.03.2023

22:22

RADA MANOJLOVIĆ IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM! Godinama se bori sa njim, otkazala nastupe da bi se posvetila lečenju

Youtube printscreeen

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM! Godinama se bori sa njim, otkazala nastupe da bi se posvetila lečenju

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović godinama ima problem sa grlom, koji nikada nije u potpunosti sanirala, te su joj se bolovi iznova vraćaju, usled čega je morala da ide na infuzije kako bi mogla da govori.

Pevačica Rada Manojlović pokušava da sakrije da je ozbiljno bolesna, usled čega je morala da otkaže sve nastupe, što joj se ranije nije dešavalo jer je znala da radi i krvavih kolena ili sa zavojima nakon pada sa bine. 

Kako se nezvanično saznaje od izvora bliskog pevačici, ona godinama unazad ima problema sa grlom, koji joj se neprestano vraćaju, jer ih nikada nije sanirala u potpunosti, pa je sada odlučila da uradi sve potrebne analize i reši dugogodišnju muku. 

Foto: Printscreen/Instagram

Rada Manojlović

- Već dve ili tri godine Rada s vremena na vreme bukvalno ne može da govori kad joj se desi ovaj zdravstveni problem. Ona to uvek pregura na nogama ili popije neku tabletu da joj se otvori grlo da bi mogla da radi, nikada zbog toga nije otkazivala svirke - priča izvor blizak pevačici i kaže da njoj nije svejedno zbog toga, ali da jednostavno nije stizala da se bavi zdravljem:

- I pre bi joj se desilo da završi na infuziji, pa je gurala dalje. Mnogi iz njenog okruženja su je terali da ide kod lekara, ali ona je imala neki nerealan strah od toga u šta to sve može da se izrodi. Pogotovo nakon majčine smrti ne voli bolnice niti išta što ima veze s doktorima, s jedne strane, a s druge, nikada nije dozvolila da gubi tezge da bi išla da se pregleda - navodi izvor.

Foto: e-stock

Rada Manojlović

U prilog ovim tvrdnjama ide i činjenica da je Rada nakon dočeka 2020. već uhvaćena kako krije da je završila na infuziji, kada je, takođe, uzrok problema bilo grlo.

- Već su vas sve obavestili?! Strašno sam se razbolela - pravdala se tada Manojlovićka, pa pokušala da ubedi medije da je inače zdrava ko dren:

- Mislim da pet godina nisam bila bolesna, bar ne ovako. Lečim se, inhaliram, ali ništa ne može da mi otvori grlo. Lakše pevam nego što pričam!

Pošto je Rada nedavno sama obavestila javnost da je morala da primi infuziju pred nastup u inostranstvu, a brz oporavak kom se nadala bio je kratkog daha, njena sestra, a odnedavno i menadžerka, Marija Manojlović, poručila je za medije da se radi o prehladi, što je tek zabrinulo njene obožavaoce jer znaju da se Radmila nikada nije tako odnosila prema poslu.

Foto: Instagram prntscreen

Rada i Marija Manojlović

- Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga mogu da savladaju. Hvala svima na brizi, mnogo joj znači - rekla je Marija.

Iako se pevačica nedavno i sama obratila u lajvu na Instagramu, to je samo podgrejalo glasine da joj je zdravlje ozbiljno narušeno i da nema druge nego da se posveti lečenju.

- Jako sam bolesna, ne smem da pričam, ne smem da maknem, moram da ozdravim - poručila je Manojlovićka u kratkoj video-poruci kada je već otkazala nastupe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17