• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

25.03.2023

16:04

JA NISAM BILA SPREMA NA OVO! Oglasila se Sajsi MC prvi put nakon porođaja, bila u strahu zbog godina i zdravstvenog stanja

printscreen

Estrada

JA NISAM BILA SPREMA NA OVO! Oglasila se Sajsi MC prvi put nakon porođaja, bila u strahu zbog godina i zdravstvenog stanja

Podeli vest

Sajsi MC se oglasila prvi put nakon porođaja i tom prilikom otkrila kako je protekla sama trudnoća, kao i kako se snalazi u novoj ulozi.

Reperka Ivana Rašić Trmčić poznatija kao Sajsi MC, nedavno je postala majka devojčice kojoj je dala ime Nataša.

Sajsi MC se nije mnogo oglašavala nakon porođaja, a sada je javno progovorila o tome kako se oseća, a otkrila je i kako je protekla trudnoća, pa i sam porođaj. 

Foto: printscreen Instagram sajsimcofficial

Sajsi MC

- Ja nisam bila spremna na ovo, kao što nisam bila spremna ni na trudnoću. Ali imam svu pomoć koja mi treba i to je krucijalno. Ovo biće je tako malo, ali zahteva toliko toga, da tri osobe treba da budu tu da bismo promenili pelenu - rekla je Sajsi na "K1" TV.

Kako je rekla, za sada se beba ne budi mnogo noću, ali je otkrila i šta joj najteže pada.

- Svi su me upozoravali da neću spavati noću. Za sada se ne budi previše, ali možda će kasnije da se budi. Sve mi je novo i ništa ne znam. Sada me je malo strah da radim neke stvari. Teško mi pada kada moram da pazim, ja bih je uzela kao lutku i isprevrtala, ali sve drugo mi je prelepo - kaže Sajsi MC i dodaje da se njen suprug snalazi odlično.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sajsi MC

- Tata se snalazi odlično. Tokom trudnoće smo radili jako puno, čak je i moj porođaj krenuo ranije, pa smo i torbu za porodilište spremili u toku. Sve je krenulo iznenada, požurila je, snalazimo se u hodu - kaže Sajsi MC.

Bilo je straha od trudnoće, ali priznaje da joj nije mnogo teško palo da radi tokom trudnoće.

- Smatrala sam zbog svojih godina i zdravstvenog stanja da će moja trudnoća biti komlikovana i teška, ali to nije bilo tako. Ja sam stvarno bila srećna što mogu da radim i Prajd i reviju, bila sam trudna manekenka, kao da je ova beba htela da mi dokaže - evo izludi se, pa ćemo posle zajedno. I stvarno mi je bilo lako - kaže popularna repreka.

Foto: Promo

Sajsi MC

Za bebu joj je samo bilo važno da bude zdrava, a ne i kog će pola biti.

- Uopšte mi nije bio trip kog će pola da bude beba, samo mi je bilo bitno da bude zdravo. Napravili smo tako da ne mislimo o tome. Ja previše razmišljam i analiziram i bolje je da radim i da pustim svoje telo da radi što treba da radi - kaže Sajsi.

Ime je izabrao tata, kaže popularne repreka.

- Tata je dao ime, to je jednostavno bio jedini izbor. Jednom sam rekla da beba treba da se zove Ivana, na šta je okolina burno reagovala, ja sam rekla da se kao šalim, ali se i nisam baš šalila. Međutim, beba liči na tatu, znači pljunuta je - kaže Sajsi za "K1" televiziju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija