• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.03.2023

13:15

CECA SE VRATILA U SRBIJU NAKON ŠTO JE GUDELJEVOM BRATU POZLILO! Pevačica sa unukom stigla u Beograd!

ATAIMAGES

Estrada

CECA SE VRATILA U SRBIJU NAKON ŠTO JE GUDELJEVOM BRATU POZLILO! Pevačica sa unukom stigla u Beograd!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović boravila je nekoliko dana kod ćerke Anastasije u Sevilji sa unukom Željkom, a pred kraj njene posete rođenom bratu njenog budućeg zeta Nemanje Gudelja, pozlilo je na terenu. Pevačica se juče vratila iz Španije i bila je vidno neraspoložena zbog porodične situacije.

Cecu su fotoreporteri uslikali na aerodromu kada je izlazila sa unukom Željkom, a dok je mališan bio lepo raspložen, sa pevačicinog lica je izostao osmeh. Ražnatovićka je, očigledno, delila brigu svog zeta Nemanje i ćerke Anastasije koji su od subote slomljeni nakon zdravstvenih problema Dragiše Gudelja. 

Foto: ATAIMAGES

Ceca stigla u Srbiju nakon posete ćerki

Iako je bila u opuštenom izdanju, Ceca ipak nije prošla neopaženo posebno jer je nosila dve skupocene torbe poznatih svetskih brendova.

Foto: ATAIMAGES

Ceca sa unukom Željkom

Ona je brzo izašla sa aerodroma, a njen unuk Željko ju je sve vreme slušao te je izvesno da je dečak izuzetno vezan za nju i da uživa s bakom u svakom trenutku. 

Foto: ATAIMAGES

Brzo su ušli u auto i napustili aerodrom... Ceca sa unukom Željkom

Po njih je ubrzo stiglo vozilo, a pevačica je sa unukom užurbano napustila aerodrom "Nikola Tesla". 

Podsetimo, Dragiša Gudelj izgubio je svest na terenu u Kordobi, tokom utakmice svog kluba sa Ferolom. Dragiši je odmah ukazana prva pomoć, on se osvestio, ali je prebačen u bolnici gde se uspešno oporavlja.

Foto: printscreen instagram

Dragiša Gudelj objavio fotografiju iz bolnice

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija