• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.03.2023

14:25

UZEO SAM ŽENI BRIS U EMISIJI! Dečko Snežane Đurišić, poznati ginekolog, spasio život pacijentkinji u programu!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

UZEO SAM ŽENI BRIS U EMISIJI! Dečko Snežane Đurišić, poznati ginekolog, spasio život pacijentkinji u programu!

Podeli vest

Vanja Milošević, poznati ginekolog i akušer, nedavno je imao neverovatno iskustvo u jednoj emisiji kada je uživo pregledao ženu i kasnije joj spasio život.

Vanja je šokirao priznanjem da je u programu obavio ginekološki pregled.

Foto: printscreen/Kurir tv

Dr Vanja Milošević, ginekolog akušer

- U jednoj od emisija se desilo da sam nekoj ženi pomogao na način na koji ja kao lekar mogu. To je bila vrlo specifična emisija u kojoj sam ja trebao da govorim o svojim iskustvima vezana za moju profesiju i u jednom trenutku je voditeljka dala divan predlog s obzirom da su većinom žene bile u publici. Zapravo pitala ih je da li bi neko pristao na pregled, a ja sam bio zatečen u tom trenutku. Bili su paravani, medicinska sestra, sve isto kao u ordinaciji- počeo je priču emotivniu partner Snežane Đurišić, a potom epilogom te situacije šokirao mnoge, ali i izazvao veliko divljenje.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Radi kao ginekolog gde god je potrebno... Snežana i Vanja

- Javila se jedna žena na moje iznenađenje, a ja nisam baš sklon tome da mogu da se iznenadim. Stvarno smo imitirali ordinaciju, tu je bio paravan i uradili smo pravi pregled. Uzeli smo bris i ja sam ga odneo kod mene na kliniku i ispostavilo se da rezultati nisu dobri. Pozvao sam tu ženu, uradili smo veliku operaciju i spasili život- ispričao je Milošević u emisiji "Zvezde Granda Specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija