• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

27.03.2023

23:30

NE ZNAM ODAKLE TA OSUĐIVANJA! Oglasila se Milena nakon što je priznala vezu sa oženjenim muškarcem: Svi smo makar jednom voleli zauzete

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

NE ZNAM ODAKLE TA OSUĐIVANJA! Oglasila se Milena nakon što je priznala vezu sa oženjenim muškarcem: Svi smo makar jednom voleli zauzete

Podeli vest

Milena Ćeranić našla se u centru dešavanja kada je priznala vezu sa zauzetim muškarcem, a sada se ponovo oglasila i pokušala da odbrani sebe, rekavši da su svi bar jednom voleli nekog ko nije slobodan.

Pevačica Milena Ćeranić posle duge medijske ilegale odlučila je da se vrati na javnu scenu, a danas je snimala spot za novu pesmu. 

Ona je nedavno priznala da je bila sa zauzetim muškarcem, što je ostavilo sve u šoku. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milena Ćeranić, pevačica

Na pitanje kakvo je stanje kod nje sada na ljubavnom planu, pevačica je na šaljiv način odgovorila.

- Ako ti kažem, morala bih da te ubijem, a zbog toga se ide u zatvor.

Ćeranićeva od početka svoje karijere krije svoj privatni život, međutim, otkrila je da je volela muškarca koji je bio zauzet.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milena Ćeranić, pevačica

- Kad sebe drugi put vraćaš u život, medijski, mnogo je teže nego prvi put. Tad si klinac, ne znaš kako će da te šetaju, kako će da te lome. A drugi put, ti si sa velikom dozom, nije to strah, nego strepnja, ulaziš u sve to, a sad može da se piše šta hoćeš. Ja kažem šta imam! Ne dotiče me, ali se iznerviram, kada se radi o neistini, uvek me je mučila nepravda - govori Milena i dodaje o navodnoj vezi sa oženjenim:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milena Ćeranić, pevačica

- Volela sam zauzetog muškarca, prvo sam rekla da sam volela oženjenog, ali je bio zauzet muškarac. Sve se to dešava, ne znam odakle ta osuđivanja, ko da vi niste, svi smo makar jednom ili makar potajno negde voleli zauzete. Ali super je kada izađeš iz toga i kada niko ne bude povređen. To je iskustvo više i pravite boljim čovekom! - zaključila je ona.

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija