• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/republika

28.03.2023

13:25

HORDE MUŠKARACA SU TRČALE ZA MNOM! Nada Topčagić žali: Trebalo je da se iživim sa punišićima!

Estrada

HORDE MUŠKARACA SU TRČALE ZA MNOM! Nada Topčagić žali: Trebalo je da se iživim sa punišićima!

Podeli vest

Nada Topčagić kaže da su je mnogi imućni muškarci jurili, ali da ih je ona sve odbila. Pevačica ističe da joj je žao što se nije više zabavljala u mladosti.

Poznata folkerka kaže da u mladosti nije mogla da se odbrani od udvarača. 

Foto: printscreen

Nada Topčagić u mladosti bila fatalna

- Kad sam zagazila na estradu, udvarali su mi se imućni muškarci iz javnog sveta, menadžeri i vlasnici raznih građevinskih firmi koji bi me zapazili dok sam pevala na veseljima. Nikad nisam bila žena koju je zanimao nečiji stalež, novac, koliko je bogat i čime se bavi - priča Nada i dodaje da joj nikada nije palo na pamet da bude sa nekim moćnikom, kako bi napredovala u karijeri: 

- Nisam se preko kreveta gurala na estradu. Bila sam odmerena, a čitave horde muškaraca su trčale za mnom! Ali, to i ne čudi, jer sam bila zanosna plavuša u rangu Lepe Brene, Suzane Mančić i drugih fatalnih žena. Ma, bre, prava Merilin Monro! Ali, sve sam ih odbila. Da sam prihvatila udvaranja raznih punišića, danas sam mogla iz svoje vile da gledam u more. Ali, ne! Želela sam da mi svaki korak bude ispravan i pošten. Sama sam se probijala, bez ičije pomoći. Možda se zbog toga nisam iživela. Moje generacije su pazile šta rade. Znalo se kako se ulazi u vezu s momkom, kako se vodi ljubav i gde. A mladi danas rade šta hoće, žive ga za sve pare! Danas možeš da se kre*neš na krovu automobila, a drugi će ti još i aplaudirati.

Pevačica ističe da bi, da može da vrati vreme, opet postupila isto.

- Ko hoće da bude raskalašan, široko mu polje. Meni je bitno da mi je čist obraz - zaključila je Topčagićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija