• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/A.S.

28.03.2023

18:15

POČELO SNIMANJE FILMA O ŽIVOTU DŽEJA RAMADANOVSKOG! Glavna uloga pripala poznatom pevaču

Estrada

POČELO SNIMANJE FILMA O ŽIVOTU DŽEJA RAMADANOVSKOG! Glavna uloga pripala poznatom pevaču

Podeli vest

Glavnu ulogu u filmu "Nedelja", u kojem se govori o životu pokojnog pevača, Džeja Ramadanovskog, dobio je njegov kolega, Husein Aljević.

Počelo je snimanje filma "Nedelja" u kojem će se govoriti o životu legendarnog pevača, Džeja Ramadanovskog.

Lik pokojnog Džeja je dobio privilegiju da glumi Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje grupe „Beat street”. 

Foto: Youtube printscreen

Husein Aljević

Kako se ranije pisalo, tok filma će pratiti i Džejevo upoznavanje sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom koji su inače i zaslužni za njegov uspeh u svetu estrade. Marina i Džej su sarađivali svih godina, ali su prestali da se viđaju posle njegove operacije srca 2017. godine, ali su uvek bili u kontaktu i sećali se starih dobrih vremena. 

Foto: printscreen You Tube

Džej Ramadanovski

Oni koji su bili u prilici da pročitaju scenario tvrde da će život Džeja, od njegovog detinjstva pa do momenta slave, biti predstavljen verodostojno, baš kako je Džej i živeo okružen prijateljima sa Dorćola.

Kako se navodi, do kraja leta biće završeno snimanje filma o životu i radu velikog pevača - Džeja Ramadanovskog.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija