• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs/A.S.

28.03.2023

22:49

BILA SAM LJUBAVNICA, IMAO JE ŽENU I DECU! Nataša DNK progovorila o svojoj prošlosti, ovo je sve vreme krila od javnosti

Youtube printscreeen

Estrada

BILA SAM LJUBAVNICA, IMAO JE ŽENU I DECU! Nataša DNK progovorila o svojoj prošlosti, ovo je sve vreme krila od javnosti

Podeli vest

Voditeljka Nataša Aksentijević šokirala je javnost priznanjem da je bila ljubavnica čoveku koji je u tom momentu imao ženu i decu.

Nataša Aksentijević javnosti je ostala upamćena kao voditeljka emisije "DNK" gde je sve zasmejavala svojim spesifičnim smislom za humor. 

Nataša je neko ko nema dlake na jeziku, a zbog svoje kilaže često je bila na meti kritika. Zbog viška kilograma trpela je turturu jer radi na televiziji, te je nedavno uspela da skine 20 kilograma.

Foto: printscreen

Nataša Aksentijević

Ona je jednom prilikom šokirala sve kada je priznala da je u mladosti bila ljubavnica.

- Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica - rekla je Nataša DNK jednom prilikom.

Foto: printscreen

Nataša Aksentijević

- Ja ne volim starije muškarce, uvek su me zanimali moji vršnjaci i mlađi muškarci. Ja kad kažem stariji mislim na odnos deda i devojka. Bio je jedan deka producent koji mi je rekao "Mogli smo da odemo na večeru", ja sam mu rekla da ne večeravam. Posle mene su dolazile devojke koje su dobijale uloge, shvatila sam da su one "večeravale" - ispričala je Nataša.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija