• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

30.03.2023

07:20

REKORDERKA! PEVAČICA IMA NAJVEĆE POPRSJE NA ESTRADI! Goga Sekulić stavila gigantske silikone!

G.T.

Estrada

REKORDERKA! PEVAČICA IMA NAJVEĆE POPRSJE NA ESTRADI! Goga Sekulić stavila gigantske silikone!

Podeli vest

Folk zvezda zamenila implantate koje je ugradila pre 10 godina još većim, i stavila 800 kubika silikona, te sada ima osmice.

Goga Sekulić ima najveće grudi u Srbiji! Folk zvezda nedavno je povećala svoje bujno poprsje i ugradila osmice!

Foto: ATA Images

Goga Sekulić

- Goga je već mesecima planirala da ode na remont silikona jer ih je stavila još pre deset godina. Odlagala je operaciju zbog obaveza koje je imala oko sina Vasilija Andreja, a onda i zbog posla. Konačno je našla vremena, pa je zakazala intervenciju u jednoj privatnoj klinici u Beogradu - priča izvor blizak pevačici za Informer i otkriva kako je došlo do toga da stavi još veće silikone:

Trpi bolove

Želela je da smanji grudi zbog bolova u leđima, ali ih je na kraju ipak povećala

- Goga se žalila se da ima bolove u leđima i da će zbog toga da smanji grudi! Međutim, lekar joj je objasnio da probleme s kičmom ima iz sasvim drugih razloga, kao i da može slobodno da stavi još veće jer je visoka. Poslušala ga je i odlučila se za čak 800 kubika! Sada ponosno nosi osmice!

Goga Sekulić kaže za Informer da je prezadovoljna novim grudima!

- Trebalo je da idem na podizanje i zatezanje grudi posle porođaja. Međutim, dok mi je sin bio baš mali, imala sam mnogo obaveza oko njega, a zatim sam i mnogo radila. Napokon sam našla vremena i otišla na operaciju. Prezadovoljna sam! Nove grudi odlično stoje na moju građu i visinu - kaže pevačica i dodaje da je operacija prošla dobro, ali da joj je bilo teško da miruje:

Foto: printscreen instagram/sekulicgoga

Goga Sekulić

- Danima sam trpela jake bolove, ali sad mi je bolje. Najviše me je nerviralo to što sam žena od akcije, a morala sam dve nedelje da mirujem. Srećom, roditelji su sve vreme bili uz mene i pomagali mi. Vodili su unuka u vrtić i čuvali ga. Takođe, i moj bivši suprug Uroš Domanović je došao iz Ciriha u Beograd samo zbog mene i vozio me je na intervenciju.

Ona otkriva da je apsolutna rekorderka među javnim ličnostima kad je reč o veličini silikona:

Prešišala Soraju

Hirurg mi je rekao da sada imam veće grudi od Soraje Vučelić

- Hirurg mi je rekao da imam veće grudi od Soraje Vučelić! Možda ne izgleda tako jer sam visoka, ali je to istina. I pre prve operacije imala sam prirodno velike grudi, ali sam oduvek želela da budu još veće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duda

pre 1 godinu

Jedna od naj odvratniji pevacica je Goga. Puna sebe a katastrofalno izgleda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija