• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

31.03.2023

07:20

MAJA MANDŽUKA O NASTAVKU KULTNOG FILMA "MUNJE OPET!" Gojka Sisu i Mareta nisam videla 22 godine!

Marko Đoković

Estrada

MAJA MANDŽUKA O NASTAVKU KULTNOG FILMA "MUNJE OPET!" Gojka Sisu i Mareta nisam videla 22 godine!

Podeli vest

Gojka Sisu i Mareta sam prvi put videla posle 22 godine na snimanju drugog dela filma "Munje opet!", kaže Maja Mandžuka. Dobro poznata ekipa koja je 2001. godine u prvom delu ove komedije pobrala simpatije publike ponovo se okupila i snimila nastavak kultnog filma, čija je premijera održana u sredu u Beogradu.

Mandžuka kaže da su joj nedostajale kolege sa kojima nije bila u kontaktu više od dve decenije.
- Svih ovih godina ni sa kim iz ekipe nisam bila u kontaktu. Milicu Vujović, koja igra moju najbolju drugaricu, prvi put sam videla tek pre tri godine, a Sergeja Trifunovića sam nekoliko puta srela u inostranstvu. Ostale sam videla tek kada smo počeli da snimamo film. Drago mi je što smo ponovo svi na okupu, ali i što smo obnovili saradnju i prijateljstvo - priča Maja za Informer i dodaje da su joj svi rekli da se ni malo nije promenila:


Jedva uskladila obaveze
Poslednja sam se priključila ekipi jer sam u tom trenutku radila na jednom projektu u Americi
Maja Mandžuka

 


- Udelili su mi mnogo komplimenata i hvala im na tome. Savršenu liniju dugujem dobroj genetici. Ne vežbam, ne pazim mnogo na ishranu i ne mogu bez slatkiša.

Nedostajala joj Srbija


Glumica kaže da se poslednja priključila ekipi jer je jedva uspela da uskladi obaveze koje je imala u Americi, u kojoj je godinama živela.
- Samo sedam dana pre početka snimanja filma pristala sam da igram, jer sam u tom periodu radila na jednom projektu u Americi. Međutim, drago mi je da je sve ispalo kako treba. Nedostajala mi je Srbija i srećna sam što sam se vratila posle toliko godina - kaže glumica.
Jednu od značajnih uloga u prvom delu "Munja!" odigrao je i Nebojša Glogovac, koji je glumio policajca. Slavni glumac je preminuo 2018. godine, a Maja kaže da je zahvaljujući njoj u drugom delu ove komedije odata počast njenom kolegi.

Foto: printscreen

 

Jede, a ne goji se
Savršenu liniju dugujem dobroj genetici. Ne vežbam, ne pazim mnogo na ishranu i ne mogu bez slatkiša
Maja Mandžuka

 

Čuva uspomenu na Glogovca


- Reditelju sam dala ideju da u jednoj od scena u kojoj se iznose stvari iz kancelarije, moja junakinja Kata izvadi parfem i kaže "dolče i gabana". Taj brend asocira na čuvenu repliku iz prvog dela kada Nebojša izgovara: "dolče i gabana"? Pa i njega ćemo da hapsimo!". To je citat koji se i danas, posle toliko godina, prepričava. Srećna sam da se reditelju Radivoju Andriću dopala moja ideja i da je scena ušla u film - kaže Mandžuka.


Glumci na premijeru
došli autobusom

Ekipa filma "Munje opet!" došla je u utorak uveče na beogradsku premijeru filma "Munje opet!" autobusom na crveni tepih! Oni su novinare i foto-reportere želeli da iznenade, pa su na nesvakidašnji način stigli u "MTS dvoranu". Svi prisutni su se šokirali kada su iz autobusa počeli da izlaze glavni protagonisti filma, koji su dobili pohvale za originalnu ideju, a nakon toga su prošetali crvenim tepihom.

Pored Maje, glavne uloge u ovoj komediji igraju Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Milica Vujović i Dragan Marinković Maca. Film je od juče na redovnim bioskopskim repertoarima širom Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 1 godinu

a osim genetike i ljubavi prema slatkisima za dobru liniju Maja primenjuje i quromycine.....

NUDILI SU MI 100.000 EVRA DA UĐEM U RIJALITI, OTAC MI NIJE DAO! Ljuba Stanković otvoreno o pretnjama, ponudama i razlozima zbog kojih se povukao iz javnosti! (VIDEO)
Estrada

NUDILI SU MI 100.000 EVRA DA UĐEM U RIJALITI, OTAC MI NIJE DAO! Ljuba Stanković otvoreno o pretnjama, ponudama i razlozima zbog kojih se povukao iz javnosti! (VIDEO)

Nekadašnji pobednik dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Ljuba Stanković sa samo šest godina postao je regionalna zvezda, snimio je duet sa Severinom, ali se odjednom povukao sa javne scene. Međutim, mladi pevač sada je odlučio da nastavi putem kojim je krenuo 2018. godine i za Informer je otkrio detalje koji su obeležili njegove početke, te priznao da je dobijao punude od 100.000 evra da uđe u rijaliti program.

28.03.2023

14:56

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija