• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

30.03.2023

22:40

PARTNER MI JE OGROMNA PODRŠKA! Iva Grgurić ostvarila životni san!

printscreen

Estrada

PARTNER MI JE OGROMNA PODRŠKA! Iva Grgurić ostvarila životni san!

Podeli vest

Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", ispričala je za Informer da otvara salon i da joj je dečko ogromna podrška.

Iva je pored biznisa koji je pokrenula, odlučila kosu da ofarba u crno i objasnila zašto se opredelila na tako drastičnu promenu.

Pobednica rijalitija "Zadruga 3" se dotakla i ljubavnog života. 

Saznali smo da si pokrenula sopstveni biznis, o čemu se radi?

- Jeste istina je, postala sam preduzetnica. Otvaram frizersko-kozmetički salon. Jako sam uzbuđena, jer sam ostvarila svoj životni san. U salonu će imati sve vrste tretmana za lice, kosu i telo. Inače to je moja struka i za to sam se školovala četiri godine. Ja sam neko ko zastupa lepotu, smatram da svaka žena mora da bude uredna, čista, pedanta i uvek sređena. 

Foto: printscreen

 

Žene često menjaju boju kose kada su depresivne, da li je to tvoj slučaj?

Retko kada sam depresivna, uvek nađem izlaz i na sve gledam pozitivno. Boju kose sam promenila, jer sam imala veliku želju i dosadila mi je plava kosa. Nisam želela više da se farbam, već sam poželela svoju prirodnu boju kose, nema nikakve veze ni sa dečkom niti sa bilo čime drugim.

Foto: printscreen

 

Da li si ostavljena, jesi li u vezi?

- Nisam ostavljena! Nikada nisam bila ostavljena! Čitam sve i svašta, ali nije ništa tačno. Mene pokreću ljubav i emocije, moj partner mi je ogromna podrška u svemu što radim, zaista sam srećna i ispunjena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija